Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~Ciemnogranatowy Kleome niezalogowany
25 maja 2018r. o 21:40
To nie burmistrz do prasy, tylko prasa przedrukowała, malkontenci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kakaowa Katalpa niezalogowany
25 maja 2018r. o 22:16
~~Fioletowoczarny Głąbigroszek napisał(a): Ten list obraża mnie obraża naszą Policję ,obraża zwykłych ludzi.
Ja i moi sąsiedzi z Gierałtowa śpimy na dobę po 4 godziny . Na własną rękę poprosiliśmy Komendanta miejscowej Policji o "lekcję" i współpracę , Pan Sebastian koordynuje całość , zostawiamy nasze domy i rodziny aby pilnować całej wioski. A Pan Burmistrz łaskawie się BUDZI !! bo wybory? Kto to pismo zredagował ? My na bieżąco rozmawiamy z Policją i ją szanujemy a co Pan burmistrz sugeruje ? To ,że poleciał Pan do mediów z tym pismem to świadczy o jego PROPAGANDOWYM ! przeznaczeniu . Półtora tygodnia czuwałem w Gierałtowie i ani razu nie widziałem ani sołtysa , ani radnego, ani burmistrza. JAK BY BYŁA TELEWIZJA to zjawili by się na pewno a ten list to potwierdza. TANI CHWYT .

Szanowny PANIE BURMISTRZU ,bardzo cieszy mnie pańska troska o mieszkańców tylko mam takie pytanko ,czy chociaż raz przywiózł pan tym dzielnym mieszkańcom którzy po nocach patrolują Gierałtów i Wykroty,filiżankę kawy lub szklankę gorącej herbaty .???????
~Szarobrunatna Laurencja niezalogowany
25 maja 2018r. o 22:18
Z tego co wiem w Policji istnieje takie coś jak służby ponadnormatywne dla funkcjonariuszy. Tzn., że gmina jeżeli chce dodatkowe patrole u siebie, ma możliwość z budżetu gminy zasponsorować taką służbę. Policjanci albo zostają wtedy po godzinach albo przychodzą w dniu wolnym żebym zwyczajnie "dorobić". Jest to taka forma płatnych dodatkowych służb. Burmistrz wiedząc o brakach kadrowych w KP Nowogrodziec musi się liczyć z tym, że nie jest bezpiecznie. Pytanie czy burmistrz zawnioskował o służby ponadnormatywne? .... Nie....
~~Ceglany Pomidor niezalogowany
25 maja 2018r. o 23:24
Panie Burmistrzu, proszę wysłać zapytanie do Komendanta Powiatowej Policji w Bolesławcu ile patroli planowanych było na służbę popołudniową i nocną na terenie gminy Nowogrodziec oraz Powiatu Bolesławiec w okresie kiedy doszło do czynów przestępczych a otrzyma pan odpowiedź dlaczego tak się dzieje. Być może chodzi o złe zarządzanie zasobami ludzkimi w Policji . Pisemna odpowiedź na pytania w poście wyjaśni Panu dlaczego tak się dzieje. A tak na poważnie to trzeba zatrudnić policjantów z Bolesławca którzy maja doświadczenie w łapani złodziei. Za wzór albo jako przykład podam tych : http://.../boleslawiec/wiadomosc/Wox/kolejny-fan-drogiej-lychy-zatrzymany-ukradl-dwie-butelki-i-czekoladki
Oni na pewno poradzą sobie z ta sprawą.

Zastosowana autokorekta

~Biaława Cebula niezalogowany
25 maja 2018r. o 23:25
Ale piszecie durne komentarze zapamiętajcie sobie ze jeśli sami nie złapiecie tych s...ieli to nikt wam nie pomoże licz tylko na siebie bo reszta ma was w dupie i samemu czekam pilnować też

Zastosowana autokorekta

~~Śliwkowy Groszek niezalogowany
25 maja 2018r. o 23:35
Witam jak czytam te wasze komentarze to tylko płakac Ludzie czy wy nie riozumiecie ze w Nowogrodzcu niema policji jest tylko ekipa śpiacych mini muszkieterów czekających na emeryturkę i cześc jak czapka nic nie robią a wszystko wiedzą odnosnie wiosek co sie dzieje ale po co zkims zadzierac jak mozna spokojnie pojezdzić radiowozę i pójśc do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~Celestynowa Glicynia niezalogowany
26 maja 2018r. o 0:39
Troskliwy misio burmisio :D
~~Brunatnofioletowy Fasolnik niezalogowany
26 maja 2018r. o 6:36
~~Celestynowa Glicynia napisał(a): Troskliwy misio burmisio :D

Panie burmistrzu proszę się nie kompromitować apeluje pan do Wojewody 25 Maja ,gdzie był pan wcześniej jeśli preceder trwa od kilku miesięcy ,Ja na pańskim miejscu spalił bym się ze wstydu i złożył rezygnację z zajmowanego stanowiska ponieważ pan już tej gminy nie ogarnia .Samymi festynami się nie żyje .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza