Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~~Ciemnoróżowa Celozja niezalogowany
26 maja 2018r. o 7:43
~~Kakaowa Katalpa napisał(a):
~~Fioletowoczarny Głąbigroszek napisał(a): Ten list obraża mnie obraża naszą Policję ,obraża zwykłych ludzi.
Ja i moi sąsiedzi z Gierałtowa śpimy na dobę po 4 godziny . Na własną rękę poprosiliśmy Komendanta miejscowej Policji o "lekcję" i współpracę , Pan Sebastian koordynuje całość , zostawiamy nasze domy i rodziny aby pilnować całej wioski. A Pan Burmistrz łaskawie się BUDZI !! bo wybory? Kto to pismo zredagował ? My na bieżąco rozmawiamy z Policją i ją szanujemy a co Pan burmistrz sugeruje ? To ,że poleciał Pan do mediów z tym pismem to świadczy o jego PROPAGANDOWYM ! przeznaczeniu . Półtora tygodnia czuwałem w Gierałtowie i ani razu nie widziałem ani sołtysa , ani radnego, ani burmistrza. JAK BY BYŁA TELEWIZJA to zjawili by się na pewno a ten list to potwierdza. TANI CHWYT .

Szanowny PANIE BURMISTRZU ,bardzo cieszy mnie pańska troska o mieszkańców tylko mam takie pytanko ,czy chociaż raz przywiózł pan tym dzielnym mieszkańcom którzy po nocach patrolują Gierałtów i Wykroty,filiżankę kawy lub szklankę gorącej herbaty .???????
herbaty nie macie ? :0 Napiszcie do stowarzyszenia :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
26 maja 2018r. o 8:17
~~Płomienisty Modrzew napisał(a):
~~Paliowy Szczodrzeniec napisał(a): Obecny, jeszcze burmistrz powinien działać skutecznie,bez rozgłosu, a nie wysyłać pisma urzędowe do redakcji medialnych z prośbą o opublikowanie. Prasa i media nie pomogą gospodarzowi miasta Nowogrodziec.

Za grubo Robert, za grubo. Szkoda, że szukasz popularności w ten sposób.
Chyba Pan Burmistrz nie chce rozglosu robic Gminie.Nowogrodziec nie jest MIASTEM BEZPRAWIA!Gdyby mial odpowiedniego SZERYFA,to MYSZ by sie po GMINIE NIE PRZESLIZGNELA.Kazdemu podejrzanemu na Srodku Rynku robic CHLOSTE i tym powinni zajac sie posterunkowi i Burmistrz.Ktos wrescie zacznie sypac,gdzie sie ukrywaja.
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
26 maja 2018r. o 8:27
Najlepiej gdyby RADNI zrobili Grafik Dyzurow i z KLONICAMI PILNOWALI CALEJ GMINY.To jest okazja zeby rozmawiac z WYBORCAMI,czego oczekuja od WLADZY SAMORZADOEJ.
13926
qwax_
26 maja 2018r. o 8:33
~~Białawoszary Oczar napisał(a): Przecież już ich złapano:
https://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=19918

Czy wszyscy łącznie z burmistrzem mają jakąś amnezję?
Przecież powyżej jest link z 15 maja mówiący o złapaniu tej szajki!!
Więc szanowna "redakcjo", jaka jest prawda?
Policja kłamie, czy burmistrz "przegapił" sukces policji??

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Brunatnofioletowy Fasolnik niezalogowany
26 maja 2018r. o 8:36
~~Ciemnoróżowa Celozja napisał(a):
~~Kakaowa Katalpa napisał(a):
~~Fioletowoczarny Głąbigroszek napisał(a): Ten list obraża mnie obraża naszą Policję ,obraża zwykłych ludzi.
Ja i moi sąsiedzi z Gierałtowa śpimy na dobę po 4 godziny . Na własną rękę poprosiliśmy Komendanta miejscowej Policji o "lekcję" i współpracę , Pan Sebastian koordynuje całość , zostawiamy nasze domy i rodziny aby pilnować całej wioski. A Pan Burmistrz łaskawie się BUDZI !! bo wybory? Kto to pismo zredagował ? My na bieżąco rozmawiamy z Policją i ją szanujemy a co Pan burmistrz sugeruje ? To ,że poleciał Pan do mediów z tym pismem to świadczy o jego PROPAGANDOWYM ! przeznaczeniu . Półtora tygodnia czuwałem w Gierałtowie i ani razu nie widziałem ani sołtysa , ani radnego, ani burmistrza. JAK BY BYŁA TELEWIZJA to zjawili by się na pewno a ten list to potwierdza. TANI CHWYT .

Szanowny PANIE BURMISTRZU ,bardzo cieszy mnie pańska troska o mieszkańców tylko mam takie pytanko ,czy chociaż raz przywiózł pan tym dzielnym mieszkańcom którzy po nocach patrolują Gierałtów i Wykroty,filiżankę kawy lub szklankę gorącej herbaty .???????
herbaty nie macie ? :0 Napiszcie do stowarzyszenia :P

I tu się Chamie mylisz , właśnie w tej społecznej grupie mieszkańców którzy patrolują nocami Gierałtów jest członek Veta Pan Leszek który bardzo aktywnie współpracuje z Policją .
~~Zielonkawożółty Dziurawiec niezalogowany
26 maja 2018r. o 8:58
qwax_ napisał(a):
~~Białawoszary Oczar napisał(a): Przecież już ich złapano:
https://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=19918

Czy wszyscy łącznie z burmistrzem mają jakąś amnezję?
Przecież powyżej jest link z 15 maja mówiący o złapaniu tej szajki!!
Więc szanowna "redakcjo", jaka jest prawda?
Policja kłamie, czy burmistrz "przegapił" sukces policji??

Po prostu tonący chwyta się brzytwy ,przecież około dwóch miesięcy wstecz ,na Komisji Bezpieczeństwa Powiatu Radny z Zebrzydowej zgłosił ten problem i następnie na Sesji Rady ponownie wystąpił do Starosty o wystąpienie do Komendanta Policji w Bolesławcu o wzmożone kontrole w Gierałtowie,Wykrotachi Czernej nocą. Wykrotach ..
~Karminowa Abelia niezalogowany
26 maja 2018r. o 9:57
Złodzieje złapani ! To kto znów kradnie w Gierałtowie u sąsiadki byli 3 dni temu a co do policji to widzę ich co dnia jak jadą nocą i nie Kocham Bolec.Info cie że nie !!!!!!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

~Kasztanowatordzawy Heliotrop niezalogowany
26 maja 2018r. o 11:13
Złapali trzech, a nie pomyślałaś że mogło być ich więcej? Albo złapali nie tych co trzeba?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza