Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wilki zagryzły psa w Brzeźniku
14593
#klucznick nieaktywny
28 maja 2018r. o 17:23
wydaje mi się że to nie wilki zjadły psa,ponieważ dwa dni temu jak jechałem przez brzeżnik widziałem niedzwiedzia,a z tego co mi wiadomo wilki nie polują na swoją rasę tym bardziej że jest sezon letni i mają pożywienia pod dostatkiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoszary Klon niezalogowany
28 maja 2018r. o 17:28
klucznick napisał(a): wydaje mi się że to nie wilki zjadły psa,ponieważ dwa dni temu jak jechałem przez brzeżnik widziałem niedzwiedzia,a z tego co mi wiadomo wilki nie polują na swoją rasę tym bardziej że jest sezon letni i mają pożywienia pod dostatkiem.

Niedźwiedzie , płaska ziemia itp Kluczu bierz połowę :P
~Bury Jałowiec niezalogowany
28 maja 2018r. o 17:35
Niedźwiedzia widziałeś??? Ok niech będzie i niedźwiedź. A tak poważnie to jak wilki zajmują nowe terytorium to w pierwszej kolejności niszczą konkurencję czyli psy,koty i lisy. A puźniej zjadają małe sarenki młode cielaki jelenia które wcale nie są chore tylko nie potrafią szybko uciekać. Jeden wilk rocznie zabija kilkadziesiąt jeleni i saren a watacha wilków to już setki zabitej zwierzyny....
14593
#klucznick nieaktywny
28 maja 2018r. o 20:04
~Bury Jałowiec napisał(a): Niedźwiedzia widziałeś??? Ok niech będzie i niedźwiedź. A tak poważnie to jak wilki zajmują nowe terytorium to w pierwszej kolejności niszczą konkurencję czyli psy,koty i lisy. A puźniej zjadają małe sarenki młode cielaki jelenia które wcale nie są chore tylko nie potrafią szybko uciekać. Jeden wilk rocznie zabija kilkadziesiąt jeleni i saren a watacha wilków to już setki zabitej zwierzyny....
watacha w ciągu zimy jest w stanie zabić do 20 zwierząt to tyle.
~Słomkowa Kuningamia niezalogowany
28 maja 2018r. o 20:18
Precz z wilkami. Na co nam one?
~Pomidorowy Zaślaz niezalogowany
28 maja 2018r. o 20:19
To są pisowskie psy!
~Srebrna Karagana niezalogowany
28 maja 2018r. o 20:44
Na pewno te wilki nie przyszły tu żeby pościć. Wilk zjada więcej niż człowiek i nie je chleba ani sałatki. To sobie policz ile zje przez 365 dni!!!
~~Jasnożółta Papryka niezalogowany
28 maja 2018r. o 20:52
~Bury Jałowiec napisał(a): A człowiek z miasta nie je mięsa? Je tylko widzi je hermetycznie zapakowane w sklepie. I niech pomyśli że to dla niego ktoś go zabił. Dlatego że jest ,, ekologiem" bo nie zabija tylko zjada mięso.
Gro ludzi nie je mięsa ,a uprawiają sporty ekstremalne typu górskie ultramaratony.Do sprawdzenia w internecie!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.