~~Zgniłozielony Kuklik napisał(a): Małkowski to może co najwyżej Rudyka pokonać - jeden dostanie 3 drugi 4 %
~~Groszkowa Lepnica napisał(a): Moja wizja : Roman szykuje się na Starostę i będzie w opozycji do Małkowskiego,który zostanie Preziem. Układ obecny w powiecie PO/SLD/ROMAN - potwierdza tę tezę. W starciu z Małkowskim przegra,raz z wypalenia zawodowego, dwa z powodu wyciągnięcia brudów na światło dzienne . Jedyną alternatywą dla Romana będzie ucieczka w powiat, gdzie KOALICJA przygarnie Romana, Zielinskich i Gabrysiaków. Nastanie kolejna wojenka w małym miasteczku nad Bobrem na 5 lat. Czuwaj!Jeszcze muszą przygarnąć Przybylskiego .
~~Granatowa Puszkinia napisał(a):~~Groszkowa Lepnica napisał(a): Moja wizja : Roman szykuje się na Starostę i będzie w opozycji do Małkowskiego,który zostanie Preziem. Układ obecny w powiecie PO/SLD/ROMAN - potwierdza tę tezę. W starciu z Małkowskim przegra,raz z wypalenia zawodowego, dwa z powodu wyciągnięcia brudów na światło dzienne . Jedyną alternatywą dla Romana będzie ucieczka w powiat, gdzie KOALICJA przygarnie Romana, Zielinskich i Gabrysiaków. Nastanie kolejna wojenka w małym miasteczku nad Bobrem na 5 lat. Czuwaj!Jeszcze muszą przygarnąć Przybylskiego .
~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a):~~Granatowa Puszkinia napisał(a):~~Groszkowa Lepnica napisał(a): Moja wizja : Roman szykuje się na Starostę i będzie w opozycji do Małkowskiego,który zostanie Preziem. Układ obecny w powiecie PO/SLD/ROMAN - potwierdza tę tezę. W starciu z Małkowskim przegra,raz z wypalenia zawodowego, dwa z powodu wyciągnięcia brudów na światło dzienne . Jedyną alternatywą dla Romana będzie ucieczka w powiat, gdzie KOALICJA przygarnie Romana, Zielinskich i Gabrysiaków. Nastanie kolejna wojenka w małym miasteczku nad Bobrem na 5 lat. Czuwaj!Jeszcze muszą przygarnąć Przybylskiego .
Przybylski już dawno się sprzedał za poparcie do Sejmiku Wojewódzkiego .Romanowi kandydatów na listy do Powiatu wyszukują wójtowie i burmistrz,Układ trzyma się mocno .. Dziwię się tylko SLD ,które nawet nie wystawia swojego kandydata na
Prezydenta tylko popiera Romana .