~Ochrowy Śnieżnik napisał(a): Płowy Mieczyki vel urzędasie... A ilu niepełnosprawnych, starych, niedołężnych, co nie mają szans załatwić sobie spokojnego życia bez znajomości? ci o których piszesz to 2% całości żeby ładnie do kamery wyglądali. Co ze szpitalem? Gdzie twój prezydent? Który zwala winę na powiat a sam był starostą?
Chory z nienawiści do dobra człowieku.Jak Roman był starostą to Ty pewnie tez grzałes d..e w jakims urzędzie. Poczytaj trochę dostępnych dla wszystkich dokumentów to zrozumiesz co robi człowiek który by wcale nie musiał dla najsłabszych.Odnosnie szpitala sam jestem ofiarą na szczęście żywą tej umieralni i jakos ci nie przeszkadza ,,ETATOWY'' od 15 lat ,biorący kase za to że mruga do kamer .Prezydent: wszystkie domy samopomocy, Dom Dziennego Pobytu, DPS i organizacje pozarządowe które wspiera od początku swojej prezydentury.Szpital ?? niech nieudacznicy z powiatu się odwołają to On zrobi porządek ze swoimi ludzmi .A ja jestem urzędnikiem ale tym pracującym społecznie ,może i ty zaczniesz pracować z a darmo dla innych to przestaniesz piep...ć głupoty .