~~Modra Fasola napisał(a): Nie życzę sobie być na filmie gdy uczestniczę w obrzędach kościelnych. Jakie macie prawo do tego by to upubliczniać ? Żadne ! Zapoznaliście się z nowymi przepisami ?
To się zapoznajcie bo ja tego tak nie zostawię !
~Pomidorowa Gynostemma napisał(a): XXI wiek a ludzie boją się facetów w spódnicy! co za ciemnogrod!! Jesteście niewolnikami zboczencow, oszustów, chamów! Słuchacie księży którzy mówią wam jak macie zyc a którzy o życiu g... wiedzą! Ciemnogrod na maxa! Rewia mody gratis!Masz bardzo bardzo poważny problem ,twoje życie nic nie różni się od pantofelka,cz innego pierwotniaka!Musisz jednak z tym żyć,ale to już twoja sprawa.
~~Modra Fasola napisał(a): Nie życzę sobie być na filmie gdy uczestniczę w obrzędach kościelnych. Jakie macie prawo do tego by to upubliczniać ? Żadne ! Zapoznaliście się z nowymi przepisami ?
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a):~~Modra Fasola napisał(a): Nie życzę sobie być na filmie gdy uczestniczę w obrzędach kościelnych. Jakie macie prawo do tego by to upubliczniać ? Żadne ! Zapoznaliście się z nowymi przepisami ?
przechodziłeś ulicą publiczną film nie był robiony w kościele, więc nie masz racji.