Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zderzenie motocykla z samochodem
~~Złotawy Zaślaz niezalogowany
8 czerwca 2018r. o 10:55
~Zielona Mahonia napisał(a): Wczoraj mi babka wymusiła na daszynskiego...jechałem motocyklem z zabójcza prędkością 20-25 km/h. Oczywiscie przerażenie w jej oczach jak zatrąciłem było takie jakbym zbliżał sie przynajmniej 200. I gdybym w nia uderzył to pewnie napisalibyscie ze motocyklista uderzył z ogromnym impetem i nie miała szans go zobaczyc. Droga redakcjo, trochę obiektywizmu w przekazywaniu informacji.

W tekście nie masz napisane że jechał za szybko. A że wcześniej widziano ten motocykl na tablicach DZG, z prędkościami dużo wyższymi niż dopuszczalne, nie znaczy że i teraz jechał szybko. Wyniknie że śledztwa i zeznań świadków z jaką prędkością jechał przed kolizją.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jaskrawoniebieski Kleome niezalogowany
8 czerwca 2018r. o 10:58
Zapraszam na al.1000 lecia tak od 16 codzień , motocykle jadące z prędkością ponad 100 km wyprzedzające auta raz z prawej raz z lewej , widowisko każdego popołudnia .
29
Bernard
8 czerwca 2018r. o 11:07
~Zielona Mahonia napisał(a): Wczoraj mi babka wymusiła na daszynskiego...jechałem motocyklem z zabójcza prędkością 20-25 km/h. Oczywiscie przerażenie w jej oczach jak zatrąciłem było takie jakbym zbliżał sie przynajmniej 200. I gdybym w nia uderzył to pewnie napisalibyscie ze motocyklista uderzył z ogromnym impetem i nie miała szans go zobaczyc. Droga redakcjo, trochę obiektywizmu w przekazywaniu informacji.

Informacja jest obiektywna, nie przesądza o winie, którą ustali pewnie sąd.
Ale popatrz na drzwi polówki...

bobrzanie.pl
~Starozłoty Cypryśnik niezalogowany
8 czerwca 2018r. o 11:14
Jadący motocyklem był na głównej polo włączał się do ruchu i sprawca jest ewidentny
29
Bernard
8 czerwca 2018r. o 11:32
~Starozłoty Cypryśnik napisał(a): Jadący motocyklem był na głównej polo włączał się do ruchu i sprawca jest ewidentny

Tak wynika z ustaleń policji. Informacja powyżej jest zaktualizowana.

bobrzanie.pl
~Terakotowa Dąbrówka niezalogowany
8 czerwca 2018r. o 11:34
sory ale te nowe auta maja blsche jak z papieru
~~Ceglastoróżowy Agrest niezalogowany
8 czerwca 2018r. o 11:52
Kto szybko jeździ, tego wolno niosą.
Wina ewidentna tym razem osobówki, ale przy 50-tce motocyklista pewnie miałby czas położyć motor. Czasem ciężko dostrzec wiertarkę dojeżdżającą do skrzyżowania ze zbyt dużą prędkością. Kierowca osobówki 74 lata na pewno sokolim wzrokiem nie grzeszy, więc pewnie się tak będzie tłumaczył.
Niech motocyklista się wykaraska, bo życia szkoda.
~~Różowofioletowy Enkiant niezalogowany
8 czerwca 2018r. o 12:40
74-letni kierowca osobówki jest mężem znanej bolesławieckiej okulistki, więc ze wzrokiem problemu na pewno nie miał. Jest upał, może gorzej się czuł, może się zamyślił, różnie bywa ........
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza