Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski: Roman zakładnikiem własnego układu
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 22:34
~~Paliowy Szczodrzeniec napisał(a): Niesmaczny te wywiad. Chłop nie ma klasy .

Tak, niesmaczny. Prezes prartii prezesów może się udławić :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Heliotrop niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 22:42
V-ce prezydentowi Małkowskiemu jakoś nie przeszkadzało, że też był wówczas częścią układu z Romanem !
Hipokryta !
~Brązowoszary Lilak niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 22:44
http://.../boleslawiec/wiadomosc/dAj/roman-zarzuca-malkowskiemu-prywate
Konkurencja też pisała

Zastosowana autokorekta

~~Brudnoszary Szarłat niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 22:45
Dziekuje za dobry wywiad . Stary uklad won.Pozdrawiam. Masz moj glos.
~~Rezedowy Śnieżnik niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 22:47
W tym mieście liczą się tylko układy i koneksje partyjne, jak prezes Zecu nie wygrał wyborów do parlamentu to go rzucili go do SRG na ciepłą posadkę załatwioną jednym telefonem.... koleżanka zapisała się do partii i zaraz załatwili jej prace w samorządzie .... tak się w tym mieście załatwia pracę znajomym z partii
~Brązowoszary Lilak niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 22:49
Wybory nic nie zmienią
~~Szkarłatnoczerwona Szarotka niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 23:00
~~Błękitnozielony Heliotrop napisał(a): V-ce prezydentowi Małkowskiemu jakoś nie przeszkadzało, że też był wówczas częścią układu z Romanem !
Hipokryta !
Układ pozbył się Malkowskiego w 2010r.bo był niesforny jak to publicznie określił Roman. Oszczędnościowa polityka oświatowa Romana( zwiększenie liczebności klas) spotkała opór ze strony Małkowskiego.Panie Maćku solidarność nauczycielska popiera Pana.
~~Koralowa Acidantera niezalogowany
13 czerwca 2018r. o 23:02
~~Błękitnozielony Heliotrop napisał(a): V-ce prezydentowi Małkowskiemu jakoś nie przeszkadzało, że też był wówczas częścią układu z Romanem !
Hipokryta !

Swego czasu wybrano mnie delegatem na zjazd pewnego związku zawodowego.
Kadencja czteroletnia.

Na pierwszym zjeździe tylko nieśmiało protestowałem, gdy kazano mi głosować na jakiegoś tumana, ponieważ trzeba zawiązać koalicję.

Na drugim zjeździe patrzyłem na to bagno, starałem się protestować, jednak zwyczajnie mnie zdeptano.

Po powrocie rzuciłem mandat, a współpracownikom wyjaśniłem powód.
Dla starych, związkowych wyjadaczy stałem się zdrajcą. Poszła plotka, jakoby to oni mnie wyrzucili.

Dla wielu stałem się hipokrytą.

Wiem, jak to działa.

Małkowski tkwił w tym syfie, i nie wytrzymał.
Syf tego nie pojmuje.
I nie wierzy, że syfu można nie lubić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza