~~Bladoróżowa Kapusta napisał(a):~~Jasnofioletowy Łubin napisał(a): Co tam? Co się wam śniło? Może jak zwykle burmistrzowanie? :P
Śnił mi się jeden szkodnik w kajdankach .
~Złotorudy Ubiorek napisał(a): spokojna twoja rozczochrana do wyborów zrobię tylko dajta mi ludzi i pieniądze
~Zzieleniała Kalia napisał(a): brawo, za męską decyzję
~Granatowoszara Hortensja napisał(a): Pieniądze Relicha nas nie interesują. Interesują nas pieniądze w budżecie bo są nasze. Ten pan nimi zarządza z naszej woli. Jak to robi niech każdy sobie sam odpowie.
~~Brązowy Kosaciec napisał(a):~Granatowoszara Hortensja napisał(a): Pieniądze Relicha nas nie interesują. Interesują nas pieniądze w budżecie bo są nasze. Ten pan nimi zarządza z naszej woli. Jak to robi niech każdy sobie sam odpowie.
Zawsze mnie dziwiło i dziwi jak ludzie łatwo przyjmują to ,że marnuje się ich pieniądze i szanse rozwoju.
~~Wielbłądza Diaskia napisał(a):~~Brązowy Kosaciec napisał(a):~Granatowoszara Hortensja napisał(a): Pieniądze Relicha nas nie interesują. Interesują nas pieniądze w budżecie bo są nasze. Ten pan nimi zarządza z naszej woli. Jak to robi niech każdy sobie sam odpowie.
Zawsze mnie dziwiło i dziwi jak ludzie łatwo przyjmują to ,że marnuje się ich pieniądze i szanse rozwoju.
Minął już miesiąc jak nikt nic w Rynku nie robi ,kiedy zostanie wreszcie wyłoniony nowy wykonawca ,wybory się zbliżają i Relich nie będzie w stanie do wyborów tego wybrukować i powinien pójść sam na bruk .
~~Brązowy Kosaciec napisał(a):~~Wielbłądza Diaskia napisał(a):~~Brązowy Kosaciec napisał(a):~Granatowoszara Hortensja napisał(a): Pieniądze Relicha nas nie interesują. Interesują nas pieniądze w budżecie bo są nasze. Ten pan nimi zarządza z naszej woli. Jak to robi niech każdy sobie sam odpowie.
Minął już miesiąc jak nikt nic w Rynku nie robi ,kiedy zostanie wreszcie wyłoniony nowy wykonawca ,wybory się zbliżają i Relich nie będzie w stanie do wyborów tego wybrukować i powinien pójść sam na bruk .
A jak zrobi przed wyborami ? i przetnie wstęgę na tydzień przed wyborami ? Może to jest gra ? a my w niej uczestniczymy ? Jak by pracowali to mogli by skończyć za szybko i ludzie by zapomnieli ?