~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): spokojna twoja rozczochrana do wyborów będzie zrobione
~~Ciemnopopielaty Szczypiorek napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): spokojna twoja rozczochrana do wyborów będzie zrobione
A my jak te gamonie znów łykniemy propagandę i zrobimy to co zawsze.
Mieszkańcy obudźcie się, nie dajcie sobą sterować za pomocą terminów kończenia inwestycji !
~~Bura Cykoria napisał(a):Czy to prawda..., prawdopodobnie..., słyszałem, że.... Ot wasze całe głupie pisanie.~~Ciemnopopielaty Szczypiorek napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): spokojna twoja rozczochrana do wyborów będzie zrobione
Mieszkańcy obudźcie się, nie dajcie sobą sterować za pomocą terminów kończenia inwestycji !
CZy to prawda ,że Firma która wykonywała prace w Rynku wcale nie myśli płacić kar umownych wręcz przeciwnie Firma w Sądzie złożyła wniosek o tym że to Gmina nie dotrzymała warunków umowy.?
~~Malinowoczerwona Tawuła napisał(a):~~Bura Cykoria napisał(a):Czy to prawda..., prawdopodobnie..., słyszałem, że.... Ot wasze całe głupie pisanie.~~Ciemnopopielaty Szczypiorek napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): spokojna twoja rozczochrana do wyborów będzie zrobione
CZy to prawda ,że Firma która wykonywała prace w Rynku wcale nie myśli płacić kar umownych wręcz przeciwnie Firma w Sądzie złożyła wniosek o tym że to Gmina nie dotrzymała warunków umowy.?
~~Malinowoczerwona Tawuła napisał(a):Czy to prawda..., prawdopodobnie..., słyszałem, że.... Ot wasze całe głupie pisanie.
~~Malinowoczerwona Tawuła napisał(a):~~Bura Cykoria napisał(a):Czy to prawda..., prawdopodobnie..., słyszałem, że.... Ot wasze całe głupie pisanie.~~Ciemnopopielaty Szczypiorek napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): spokojna twoja rozczochrana do wyborów będzie zrobione