~Śliwkowy Hibiskus niezalogowany 2 lipca 2018r. o 12:31
Powiem tak. Sam jestem kierowcą ciężarówki i to co widzę w weekend na parkingu to przechodzi ludzkie pojęcie. Kierowcy chleją na potęgę, zataczają się a rano odpadają 40 tonowe zestawy i jadą w trasę. Oby więcej takich kontroli szczególnie wśród ciężarówek.
~~Jaskrawoniebieske Parzydło niezalogowany 2 lipca 2018r. o 13:17
Zróbcie taką kontrolę na wylocie z parkingów w Osłej. Heh raz widziałem jak koleś pił sobie piwo z puszki. Myślałem że będzie już spał na tym parkingu. Za kilkanaście minut patrzę a tego tira już nie ma...
~~Jaskrawoniebieske Parzydło niezalogowany 2 lipca 2018r. o 13:21
Kolejna sprawa to wyprzedzanie ciężarówek na zakazie między Legnicą w Wrockiem. Oni ten zakaz mają głęboko w d...e. Wiedzą, że nikt tego nie kontroluje więc wyprzedzają się tak samo jak przed wprowadzeniem zakazu. Hulaj duszo, piekła nie ma.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.