~~Kasztanowordzawa Jeżyna niezalogowany 4 lipca 2018r. o 6:18
A takich przypadków będzie więcej !!!
Paniusie i panowie , zmaiast robić dzieći i mieć zajęcie lub zajmować się wnukami to pobireając modę z zachodu i z pieskami chodzą po mieście. Spacerują, z mini z samego rana nie sprzątając tego co pies narobił, mogą się wyżyć na psie bo przecież pies nie odpowie. A i ulga jest. Mieszkałem na wsi wcześniej i myślałem że szczekanie psa to tylko na wsi jest, niestety jestem w błędzie, z rana pieski ze swoimi właścicielami się spotykają psy szczekają i to ma być miasto? A gdy pies jest nie potrzebny to do wora i do rzeki.
wszystkim mordercom psów kotów itp życzę im menczeńskiej śmierci pod kołami pociągu,a ilu ch-u-j-ó-w i p-i-z-d niedorozwiniętych po lasach uwiąże psa lub kota,oddaj miernoto to biedna zwierze do schroniska,żeby nie wędrował tylu km ile przeszedł Majlo.
~~Zielonkawobłękitny Kalocefalus niezalogowany 4 lipca 2018r. o 12:26
A co z miłośnikami czworonogów, którzy kastrują swoich podopiecznych ( wycinają jądra lub jajniki ) ? Czy to nie jest świadome okaleczanie? Dlaczego nikt nie karze tych zwyrodnialców ???
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.