Do osób prowadzących portal i nie tylko: Jeżeli w drzewo uderzyło by inne auto niż BMW to byście napisali samochód czy pojazd osobowy itp ale jak już ktoś miał kolizje czy wypadek bmw to natychmiast jest dużymi literami BMW napisane. Weźcie się zastanówcie co robicie, byłem posiadaczem nie jednego bmw ale miałęm też inne auta i nigdy nie miałem kolizji ani wypadku wiec nie ma co szufladkować kierowców bmw że są źli i nie dobrzy, Czemu w przypadku artykułu o rowerzyście nie było tytułu kierowca mercedesa śmiertelnie potrącił rowerzystę !! jak by sprawcą był kierowca bmw to na pewno taki nagłówek by się pojawił. Niski poziom "dziennikarstwa" i bez sensowne podjudzanie innych do dyskusji.
Dopisane 05.07.2018r. o godz. 15:02:
Do osób prowadzących portal i nie tylko: Jeżeli w drzewo uderzyło by inne auto niż BMW to byście napisali samochód czy pojazd osobowy itp ale jak już ktoś miał kolizje czy wypadek bmw to natychmiast jest dużymi literami BMW napisane. Weźcie się zastanówcie co robicie, byłem posiadaczem nie jednego bmw ale miałęm też inne auta i nigdy nie miałem kolizji ani wypadku wiec nie ma co szufladkować kierowców bmw że są źli i nie dobrzy, Czemu w przypadku artykułu o rowerzyście nie było tytułu kierowca mercedesa śmiertelnie potrącił rowerzystę !! jak by sprawcą był kierowca bmw to na pewno taki nagłówek by się pojawił. Niski poziom "dziennikarstwa" i bez sensowne podjudzanie innych do dyskusji.
Bóg nie po to stworzył tylni napęd żeby latać na ręcznym
~Kirowa Papryka niezalogowany 5 lipca 2018r. o 15:06
Ulica Staszica jest prosta i długa. A to prowokuje i zachęca do naciśnięcia pedału gazu, co niestety potwierdza ta sytuacja.. i wiele innych. Coś by się przydało z tym zrobić. Tamtędy dużo dzieci uczęszcza, wracają ze szkoły, przedszkola.. strach się bać chwilami.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.