fobiak napisał(a): na oponach jest numer, rok produkcji i producent, to sprawa policji
hemi napisał(a):fobiak napisał(a): na oponach jest numer, rok produkcji i producent, to sprawa policji
Fobiak - jeśli wypiętrole opony o rozmiarze 205/50/17 Bridgestone ,dot 4215 do lasu ,to jak mnie dojdą?
To będzie po prostu opona w lesie.
fobiak napisał(a):hemi napisał(a):fobiak napisał(a): na oponach jest numer, rok produkcji i producent, to sprawa policji
Fobiak - jeśli wypiętrole opony o rozmiarze 205/50/17 Bridgestone ,dot 4215 do lasu ,to jak mnie dojdą?
To będzie po prostu opona w lesie.
a gdzie numer opony?
jesli twoje autko jest z 2015 to nie bedzie problemu, wystarczy producenta zapytac ktory producent samochodow ja kupil, od producenta wyciagnac, ktory handlarz sprzedal to autko, od handlarza, kto kupil i ciebie znajda.
jesli autko jest starsze to w podobny sposob mozna dotrzec do wulkanizatora a ten wie komu zalozyl ta opone.
gdybys z mostu rzucil twoja opone na jadacy samochod z prezydentem to by cie
znalezli w ciagu 24 godzin
~~Orzechowy Krwawnik napisał(a):fobiak napisał(a):hemi napisał(a):fobiak napisał(a):
Przestań się ośmieszać ja sprzedaję tysiące opon które sprowadzam z Niemiec i nikt tam nie prowadzi takiego rejestru ,jedno co można na oponie sprawdzić to datę produkcji , silniki nie mają numerów a ty bredzisz o nr opon.
na necie nie znalazlem, zadzwonilem do producenta i przyznaje tobie racje, niemozliwym jest dotarcie do wlasciciela opon po numerach na oponach. czesto mi sie zdarza, ze sie wymadrzam na jakis temat nie majac o nim zielonego pojecia ale dobrze, ze mnie kontrolujesz i nie pozwalasz sie osmieszac