~~Złocista Dalia napisał(a): Słuchajcie! Wszyscy którzy tam byli to zdrajcy! Oni chcą demokracji i konstytucji? Potracili emerytury to protestują z nadzieją, że PO wróci do władzy i odzyskają pieniądze! Stety nie odzyskają nawet jak PO dojdzie do władzy bo to chciwi złodzieje! Kolejni to Ci związaniu z sądem. Boją się o stołki i koryto! Stracicie to wszystko! Zdrajcy !
Ja ktoś był bezinteresownie to przepraszam ale uszanuj wolę większości. Chcemy zmian.
Zastosowana autokorekta
~Terakotowa Ułudka napisał(a): Pani krystyno, widzac kto tam wczoraj protestowal wczoraj, nie naposze przeciez, ze byl to kwiat polskiej mlodziezy :D prosze rowniez przestac glosoc, ze to boleslawianie prostestuja, bo ja jestem boleslawianem, jak i okolo 40 tys. Innych osob i was noe popieramy. Mamy w dupie wasze fanaberie i urojonia. Jezeli czuje sie pani zniewolona w tym kraju i wszystkie pani prawa sa lamane to prosze sie przeprowadzic do korei, tej komunistycznej i tam walczyc o jakiekolwiek prawa. Dlaczego tak pozno organizujecie protesty? Bo wszystkie gabinety lekarskie zamkniete i noe macoe co ze soba zrobic. Nie maccie mlodym w glowach i dozyjce starosci w spokoju.
~~Staroróżowa Szarotka napisał(a): a czy byłam złodziejem i zdrajcą to będzie Pan, czy Pani musiała udowodnić w sądzie.
~~Błękitnozielony Wilec napisał(a):~~Staroróżowa Szarotka napisał(a): a czy byłam złodziejem i
. A skoro pogrzeb, w którym sama pani uczestniczy, to rozumiem że według pani sadownictwa, w którym można by dochodzić sprawiedliwości, już nie będzie.
Ale na razie jeszcze jest, w jedną noc nie da się wymienić wszystkich sędziów.
Proszę się ujawnić, z anonimami nie lubię dyskutować, poza tym nie zależy mi na Pańskiej ocenie mojej osoby, proszę o szacunek dla wszystkich tam obecnych.
Na razie nikt nam nie odebrał prawa do manifestacji, proszę nas nie oceniać.
~~Błękitnozielony Wilec napisał(a):~~Staroróżowa Szarotka napisał(a): a czy byłam złodziejem i
. A skoro pogrzeb, w którym sama pani uczestniczy, to rozumiem że według pani sadownictwa, w którym można by dochodzić sprawiedliwości, już nie będzie.
Ale na razie jeszcze jest, w jedną noc nie da się wymienić wszystkich sędziów.
Proszę się ujawnić, z anonimami nie lubię dyskutować, poza tym nie zależy mi na Pańskiej ocenie mojej osoby, proszę o szacunek dla wszystkich tam obecnych.
Na razie nikt nam nie odebrał prawa do manifestacji, proszę nas nie oceniać.