klucznick napisał(a): miałem nie jechać na ten dziwny spęd ,a le skoro trzeba interwencji dlaa koników to się przejde mi nie odmówią współpracy,żadko się zdarza żeby odmawiali.
~~Brunatnożółty Ambrowiec napisał(a):najchętniej to bym ci buraku p-rz-y-p-i-e-r-d-o-l-ił zapocony obleśny trollu.klucznick napisał(a): miałem nie jechać na ten dziwny spęd ,a le skoro trzeba interwencji dlaa koników to się przejde mi nie odmówią współpracy,żadko się zdarza żeby odmawiali.
Tuczniku , jak żadko to wierzę .
Będziesz walił konia czy właściciela ?
klucznick napisał(a):~~Brunatnożółty Ambrowiec napisał(a):najchętniej to bym ci buraku p-rz-y-p-i-e-r-d-o-l-ił zapocony obleśny trollu.klucznick napisał(a): miałem nie jechać na ten dziwny spęd ,a le skoro trzeba interwencji dlaa koników to się przejde mi nie odmówią współpracy,żadko się zdarza żeby odmawiali.
Tuczniku , jak żadko to wierzę .
Będziesz walił konia czy właściciela ?
~~Płowoszara Cebula napisał(a): Koników wam szkoda? A jak ludzie w jeszcze wyższej temperaturze zapierdzielają na halach w bolesławieckich kołchozach to nikt łezki nie uroni. No ale wiadomo, człowiek istota niższa, taki puch marny...
~~Szarawozielony Kosmos napisał(a):~~Płowoszara Cebula napisał(a): Koników wam szkoda? A jak ludzie w jeszcze wyższej temperaturze zapierdzielają na halach w bolesławieckich kołchozach to nikt łezki nie uroni. No ale wiadomo, człowiek istota niższa, taki puch marny...
Nie chcesz pracować w takich warunkach, to się zwolnij. Na siłę nie jesteś. Zwierzę nie powie, że cierpi, jest zmuszane do pracy przez człowieka.
~~Płowoszara Cebula napisał(a): Koników wam szkoda? A jak ludzie w jeszcze wyższej temperaturze zapierdzielają na halach w bolesławieckich kołchozach to nikt łezki nie uroni. No ale wiadomo, człowiek istota niższa, taki puch marny...