~~Rdzawoczerwona Irga napisał(a): Jak brednie wypisujesz? I jeszcze jesteś z nich dumny? Masz jakąś pifną fazę, że tak majaczysz?
~~Purpurowa Godecja napisał(a): Nie gryzie się ręki która karmi :-) .
~Żółtoszara Piwonia napisał(a): Helo Panie redaktorku, zwykłych ludzi nie interesują wasze przemyślenia i żale.. tym bardziej takie żałosne
~Rubinowy Pięciornik napisał(a): Benek, ty jesteś dziwny czlowiek em czy tylko udajesz? Ni ma kasy z urzędu i już nie będzie, skończcie z krakusem ten jęk! To koniec twojej kariery, nikt do tv już cię nie weźmie, biedaczysko...
masi napisał(a):Bernard napisał(a):
W Krakowie byłem ostatnio jakieś trzy tygodnie temu, ale zaledwie przez 3 godziny. Nie zasłużyłem na miano Krakusa niestety : )
PS. Za swoje czy "zbiórkowe"? : )
~Jasnobłękitny Judaszowiec napisał(a): Bardzo się cieszę że nigdy nie przyjdziesz do Ceramiki Artystycznej nie będziesz odstraszał ludzi a co do zakupów nie stać Cię. Marny pismak z Ciebie jesteś żałosny. He, he bardzo marny.
hemi napisał(a): No kurka,jeszcze kilka lat temu Nowakowa Gliniada była opisywana w National Geographic Travel jako jedna z ciekawszych imprez w Europie ,a teraz poprzez nasze cudowne władze mamy takie widoczne na foto gónwo na kilkadziesiąt osób :(
Bez obrazy dla uczestników,którzy pomijając polityczne zgrzyty chcieli sie pobawić.[img=1534709897_yfktmr8.jpg]
~Bladolawendowa Karagana napisał(a): Napisałam wczoraj komentarz o Glina Show i oczywiście zostala zmieniona treść mojego komentarza na pozytywną. Od dzisiaj wchodzę tylko na Bolec info bo tu przynajmniej są umieszczanie wszystkie komentarze.
hemi napisał(a):~~Rdzawoczerwona Irga napisał(a): Jak brednie wypisujesz? I jeszcze jesteś z nich dumny? Masz jakąś pifną fazę, że tak majaczysz?
Kto ma pifną fazę? Tutaj tylko pokaz ,że portal istotne pewnych rzeczy nie puszcza ,bo jest ukierunkowany w jednym nurcie i jak powiesz ,że ktoś pluje w twarz,,to stwierdzą ,że pada deszcz...
Zastosowana autokorekta