emem napisał(a): ~~Chabrowy Eukomis napisał(a): Redaktorzy Bolec info oczerniają inne portale pisząc że są tam usuwane niewygodne posty a sami robią dokładnie to samo.
Nie jest to prawda - nie wypowiadamy się w tym temacie. Nie interesuje nas polityka innych stron co do komentarzy. Mogą sobie usuwać co chcą i kiedy chcą.
Raz jeszcze powtarzam - zgodnie z regulaminem Bolec.Info zastrzegamy sobie prawo do usuwania/moderowania wypowiedzi, które są obraźliwe i/lub zawierają wulgaryzmy. I tego - w miarę możliwości - się trzymamy.
Zachęcam do dyskusji na różne tematy.
I tu niestety kłamiesz Emem. Nie zakładałbym tematu gdyby moje posty nie były kasowane. nie pisał bym że nie było w nich nic obraźliwego ani wulgarnego gdybym wiedział że jestem w błędzie. Inni użytkownicy forum nie przyznali by mi racji gdyby nie była to prawda. Jestem na Bolec info od początku jego powstania, czytam, śledzę tematy i widzę jak stajecie się coraz bardziej polityczni i tworzycie ludzi gorszego sortu. Staliście się tacy sami jak PiS, piszecie tylko to co jest dla was dobre a resztę trzeba przemilczeć lub usunąć. Szkoda bo na początku robiliście to z pasją a teraz pieniądze i wpływy zrobiły wam sieczkę z mózgów. każdy pracuje by zarabiać ale nie każdy się sprzedaje by mieć pieniądze. Wy się sprzedaliście!