~Kasztanowordzawa Konwalia napisał(a): Nie vetowcy? Tylko padło stwierdzenie pod jednym konkretnym gościu. Odgrazaliście się groziliscie pozwami i co i. Gówno jak zawsze...
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Co tam nowego Jakąś nową mega aferę wytropiliście? :D
~~Ciemnozielony Bukszpan napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Co tam nowego Jakąś nową mega aferę wytropiliście? :D
Tak dzisiaj przyszedłem do Urzędu i krew mnie zalewa żeby nie można było normalnie wejść za przejściem dla pieszych metr stoją w samym wejściu dwa służbowe samochody i jeden prywatny całe szczęście to już końcówka tych nierządów .
~~Karminowoczerwona Dynia napisał(a):~~Ciemnozielony Bukszpan napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Co tam nowego Jakąś nową mega aferę wytropiliście? :D
Tak dzisiaj przyszedłem do Urzędu i krew mnie zalewa żeby nie można było normalnie wejść za przejściem dla pieszych metr stoją w samym wejściu dwa służbowe samochody i jeden prywatny całe szczęście to już końcówka tych nierządów .
Oczywiście powiadomiłeś o tym odpowiednie służby? Czy tak sobie tylko żale wylewasz na forum?