Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
2161
#fobiak nieaktywny
7 września 2018r. o 19:59
ramaj napisał(a):
fobiak napisał(a): doczekasz sie ulicy dziunki, sedzielarza, rudego i kilku innych bandziorow, ktorych ciemny macius nam tu importuje ze wschodu

To on z tych co czczą tzw.wyklętych ? Napisz czy to prawda.Jeżeli tak to ja głosuje na Micka Jaggera

tak to on, poszukaj sobie w biegach organizowanych ku czci analfabetow znajacych sie na mordowaniu polakow, znajdziesz tu na bolcu tez
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Zszarzały Oczar niezalogowany
7 września 2018r. o 21:21
Powodzenia mam ogromną nadzieję że Maciek wygra
~Bakłażanowa Hutujnia niezalogowany
7 września 2018r. o 21:54
Macieju wygrasz!!
~~Jasnopomarańczowy Winobluszcz niezalogowany
7 września 2018r. o 21:55
Program pana Macieja to program autorski.To nie jest program pisany przez urzędników ale przez człowieka który kocha nasze Miasto i ludzi.Gratuluję.
~Czerwonawy Ligustr niezalogowany
7 września 2018r. o 22:29
Ten program to na cito szukanie coby tu napisać żeby dobrze wyglądało. Szpital to przykład ze nie wie w ogóle o co kaman. Ratusz do szpitala co najwyżej to się może dorzucić. No cóż pan kandydat ma impuls ale do fotela. Przy takich kandydatach Romek choć nie z mojej bajki może raczej spac spokojnie...
~Żółtawozielona Celozja niezalogowany
7 września 2018r. o 22:33
Panie Małkowski, szacunek dla widzów i słuchaczy wymagałby, aby Pan przed wystąpieniem zrobił siku... nie wypada tak "łazić w miejscu" - to się nazywa mowa ciała - Pan nie ma zielonego pojęcia nawet i tej stronie komunikacji!

No zebys sie nie posikal analityk.sie od alazla braawoo prosze panstwa braawo. Coz za analiza filmu
~~Siwawy Zimowit niezalogowany
7 września 2018r. o 23:10
~Czerwonawy Ligustr napisał(a): Ten program to na cito szukanie coby tu napisać żeby dobrze wyglądało. Szpital to przykład ze nie wie w ogóle o co kaman. Ratusz do szpitala co najwyżej to się może dorzucić. No cóż pan kandydat ma impuls ale do fotela. Przy takich kandydatach Romek choć nie z mojej bajki może raczej spac spokojnie...

Romek to drugą noc na STILNOXIE przejedzie. Bezsenność na tle nerwowym przechodzi ale trzeba zrezygnować ze stresującej pracy.
~Rumiana Kolendra niezalogowany
7 września 2018r. o 23:53
Maciek to zna się najlepiej na ksero !!! Kilka lat to robił...
REKLAMA Nowe domy!