Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
11445
PanM
8 września 2018r. o 11:14
~~Słomkowy Łubin napisał(a):
PanM napisał(a): Ustawodawca / rząd PiS / uchwalił ustawę o skróceniu piastowania stanowisk w samorządach do dwóch kadencji.
Niestety jak zawsze ustawa zamydla rzeczywistość. W praktyce otwiera wieloletnim rezydentom / wójtom , burmistrzom , prezydentom / władzy lokalnej na następne 10 lat. 10 LAT TO SPORY KAWAŁEK NASZEGO ŻYCIA .Biorąc pod uwagę ich dotychczasowe piastowanie stanowisk sieDzą tam całe NASZE DOROSŁE ŻYCIE.
[img=1536395564_azqeyk3.jpg]Dopisane 08.09.2018r. o godz. 10:35:

Panie m, pan się nie obawia, panu wygranie jakichkolwiek wyborów nie grozi :D

PanM nie zamierza nigdzie startować . A tak na marginesie to Twoja strata nie moja.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Rdzawozłoty Miskant niezalogowany
8 września 2018r. o 11:14
~~Rubinowy Kokorycz napisał(a):
~~Nadżółkła Lawenda napisał(a): a skąd weżmie pan pieniądze na budowę hali widowiskowo- sportowej i inne cele . Proszę obietnice przemyśleć i dopiero z tym do ludu

A skąd Roman wziął na ławeczki w Parku ,Na budowę Hali pieniądze wyłoży Unia tylko trzeba zrobić dobry projekt .

Unia już kasy na infrastrukturę nie daje tak chętnie. Wybudować to nie problem, ale utrzymać !
Który z wybudowanych obiektów przynosi zyski ?

++----------------- hali pieniawyłoży Unia
~~Szary Wilczomlecz niezalogowany
8 września 2018r. o 11:59
pinio65 napisał(a): No jak wrócą słonie to jestem za !!! [img=1536384070_hd52na5.jpg]

"Cztery słonie, zielone słonie, każdy ma kokardkę na ogonie ...".Jest taka piosenka.
~~Złocista Kanna niezalogowany
8 września 2018r. o 12:27
Niestety mam dylemat czy na niego głosować czy jednak nie . Na niego jako na człowieka chętnie bym zagłosował . Jednakże ludzie jakimi się otacza bardzo mnie do tego zniechęcają .

Bardzo bym chciał by coś sie w mieście zmieniło , ale jak mam zmieniać jednego faceta który "ogrzewa się w słoneczku" kościoła na drugiego , to dam sobie spokój z głosowaniem.

Nie wiem czy mieszkańcy zdają sobie sprawę ilu kościelnych lub tzw."prawych rąk" księży pełni jakieś funkcje w mieście i powiecie.
~Błękitnawy Jesion niezalogowany
8 września 2018r. o 13:05
Przeciez znamy go ze spacerow z gromnica...mojego glosu nie dostanie...choc to znajomy...
~~Słomkowy Łubin niezalogowany
8 września 2018r. o 13:06
Mazguła, myślisz że jak się wylogujesz to ludzie się nie kapną, że to ty piszesz? :D
~~Rudawobrązowa Porzeczka niezalogowany
8 września 2018r. o 13:19
~~Złocista Kanna napisał(a): Niestety mam dylemat czy na niego głosować czy jednak nie . Na niego jako na człowieka chętnie bym zagłosował . Jednakże ludzie jakimi się otacza bardzo mnie do tego zniechęcają .

Bardzo bym chciał by coś sie w mieście zmieniło , ale jak mam zmieniać jednego faceta który "ogrzewa się w słoneczku" kościoła na drugiego , to dam sobie spokój z głosowaniem.

Nie wiem czy mieszkańcy zdają sobie sprawę ilu kościelnych lub tzw."prawych rąk" księży pełni jakieś funkcje w mieście i powiecie.

Póki mamy jeszcze czas zapytajmy kandydata Pana Macieja Małkowskiego aby odniósł się do tego wątku.
Rządzenie mieszkańcami miasta powinno być wolne od ideologii i światopoglądu.
~~Brunatny Rdest niezalogowany
8 września 2018r. o 13:20
~Błękitnawy Jesion napisał(a): Przeciez znamy go ze spacerow z gromnica...mojego glosu nie dostanie...choc to znajomy...

Twojego głosu nie dostanie dlatego że jest znajomym!! Polska cecha narodowa !!!
REKLAMAMrowka zaprasza