~~Słomkowy Łubin napisał(a):PanM napisał(a): Ustawodawca / rząd PiS / uchwalił ustawę o skróceniu piastowania stanowisk w samorządach do dwóch kadencji.
Niestety jak zawsze ustawa zamydla rzeczywistość. W praktyce otwiera wieloletnim rezydentom / wójtom , burmistrzom , prezydentom / władzy lokalnej na następne 10 lat. 10 LAT TO SPORY KAWAŁEK NASZEGO ŻYCIA .Biorąc pod uwagę ich dotychczasowe piastowanie stanowisk sieDzą tam całe NASZE DOROSŁE ŻYCIE.
[img=1536395564_azqeyk3.jpg]Dopisane 08.09.2018r. o godz. 10:35:
Panie m, pan się nie obawia, panu wygranie jakichkolwiek wyborów nie grozi :D
~~Rubinowy Kokorycz napisał(a):~~Nadżółkła Lawenda napisał(a): a skąd weżmie pan pieniądze na budowę hali widowiskowo- sportowej i inne cele . Proszę obietnice przemyśleć i dopiero z tym do ludu
A skąd Roman wziął na ławeczki w Parku ,Na budowę Hali pieniądze wyłoży Unia tylko trzeba zrobić dobry projekt .
Unia już kasy na infrastrukturę nie daje tak chętnie. Wybudować to nie problem, ale utrzymać !
Który z wybudowanych obiektów przynosi zyski ?
++----------------- hali pieniawyłoży Unia
pinio65 napisał(a): No jak wrócą słonie to jestem za !!! [img=1536384070_hd52na5.jpg]
~~Złocista Kanna napisał(a): Niestety mam dylemat czy na niego głosować czy jednak nie . Na niego jako na człowieka chętnie bym zagłosował . Jednakże ludzie jakimi się otacza bardzo mnie do tego zniechęcają .
Bardzo bym chciał by coś sie w mieście zmieniło , ale jak mam zmieniać jednego faceta który "ogrzewa się w słoneczku" kościoła na drugiego , to dam sobie spokój z głosowaniem.
Nie wiem czy mieszkańcy zdają sobie sprawę ilu kościelnych lub tzw."prawych rąk" księży pełni jakieś funkcje w mieście i powiecie.
~Błękitnawy Jesion napisał(a): Przeciez znamy go ze spacerow z gromnica...mojego glosu nie dostanie...choc to znajomy...