~~Szarobiały Chmiel napisał(a): haha na wiecu wyborczym garstka ludzi, za pewne sami tacy co czują profity jak p.Małkowski zostanie prezydentem.
Program wyborczy beznadziejny według mnie.
Nie ma dobrego kandydata w Bolesławcu :(, mamy przechlapane.
Co z młodymi, dlaczego patrzycie tylko na swojaków do koryta i jakieś nudne inwestycje a co z nami młodymi? Tylko patrzycie na siebie i swoich bliskich.
Rozumiem, że najlepiej jak młodzi wyjadą do Niemiec i po kłopocie.
Nie oddam głosu na Małkowskiego ani na Romana ani na Ogrodnika, więc nie ma kandydatów i taki oto smutny koniec tej Demokracji
Na konwencję wybrałam się, bo chciałam poznać program wyborczy Pana Małkowskiego oraz osoby, które kandydują z list Impulsu Miasta. Nie oczekuję profitów, jestem pracująca emerytką. Jestem za zmianami skostniałego układu uzależnionych od prezydenta radnych. Stawiam na młodych i będę głosować na Pana Małkowskiego oraz na kandydatów z Impluls-u Miasta, bo wierzę, że będą służyć mieszkańcom, a nie układowi. Radzę się uaktywnić, rozmawiać z kandydatami, pójść na wybory. Trzeba też dać coś od siebie, krytykować i to uderzając w klawiaturę jest najłatwiej, ale nic z tego nie wynika.