Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~Ognistoczerwona Rudbekia niezalogowany
14 września 2018r. o 17:17
Panie radny......kwitek zwrotu diety......
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mlecznobiały Żółwik niezalogowany
14 września 2018r. o 17:39
Właśnie.. A gdzie informacje z Osiecznicy, Gromadk, Warty? Tylko ten Nowogrodziec w kółko. Doczepiliście się strasznie. Może zmiana nazwy na nowogrodziec.info?
~~Atramentowy Kielichowiec niezalogowany
14 września 2018r. o 17:41
~Rezedowa Diaskia napisał(a): Wojciech OSP Zebrzydowa byłem na tym zebraniu i nie było tam mowy o tym że Koło Gospodyń Wiejskich chce dwadzieścia tysięcy dla siebie a co do ataków to nie tylko One atakowały ale też Ich atakowano

Wojtuś nie kłam bo padły takie słowa widać, że mocno pracujesz żeby zostać sołtysem.
~~Bladoniebieski Rozmaryn niezalogowany
14 września 2018r. o 17:48
~~Żółtobiały Eukomis napisał(a): Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.

Ja Ci odpowiem nieuku.
Joanna Świder i jej kandydaci na radnych chcą odzyskać gminę z rąk ludzi takich jak ty, niedouczonych matołków, którzy bez dozy samodzielnego myślenia klepną wszystko, co poda im Robert i jego mocodawcy z Bolesławca. I nie, nie chcemy tej gminy zawłaszczyć dla siebie, tak jak zawłaszczyliście ją Wy przez 12 lat, szczując jednych na drugich,kierując się odwieczną dewizą : Dziel i rządź. Chcemy odzyskać gminę dla mieszkańców, tak by to ich zdanie liczyło się, gdy wydawane są ich pieniądze, a nie zdanie jednego małego człowieka, który spełnia swoje marzenia budując sobie pomniki. Dość tego, my młodzi, którzy chcemy prawdziwie obywatelskiego społeczeństwa mówimy wam stop, 21 października odejdziecie na śmietnik historii.
~Ognistoczerwona Rudbekia niezalogowany
14 września 2018r. o 18:10
Czy mieszkańcy odzyskają dietę radnego? Pierwsze zadanie dla kandydatki aby porozmawiać z kandydatem aby był wiarygodny ..
~~Mlecznobiały Żółwik niezalogowany
14 września 2018r. o 18:16
~~Bladoniebieski Rozmaryn napisał(a):
~~Żółtobiały Eukomis napisał(a): Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.

Ja Ci odpowiem nieuku.
Joanna Świder i jej kandydaci na radnych chcą odzyskać gminę z rąk ludzi takich jak ty, niedouczonych matołków, którzy bez dozy samodzielnego myślenia klepną wszystko, co poda im Robert i jego mocodawcy z Bolesławca. I nie, nie chcemy tej gminy zawłaszczyć dla siebie, tak jak zawłaszczyliście ją Wy przez 12 lat, szczując jednych na drugich,kierując się odwieczną dewizą : Dziel i rządź. Chcemy odzyskać gminę dla mieszkańców, tak by to ich zdanie liczyło się, gdy wydawane są ich pieniądze, a nie zdanie jednego małego człowieka, który spełnia swoje marzenia budując sobie pomniki. Dość tego, my młodzi, którzy chcemy prawdziwie obywatelskiego społeczeństwa mówimy wam stop, 21 października odejdziecie na śmietnik historii.

Strzeż nas Boże przed takimi osobami jak ten młody , który zaczyna od nazwania kogoś nieukiem... Jak tacy mają nami rządzić - albo ich faworyci - to ja się wyPiSuję... Właśnie pokazałeś jaki macie dla innych szacunek. Idź w niedzielę do kościoła lepiej na kolankach, jak zwykle...
~~Bladoniebieski Rozmaryn niezalogowany
14 września 2018r. o 18:39
~~Mlecznobiały Żółwik napisał(a):
~~Bladoniebieski Rozmaryn napisał(a):

Ja Ci odpowiem nieuku.

Strzeż nas Boże przed takimi osobami jak ten młody , który zaczyna od nazwania kogoś nieukiem... Jak tacy mają nami rządzić - albo ich faworyci - to ja się wyPiSuję... Właśnie pokazałeś jaki macie dla innych szacunek. Idź w niedzielę do kościoła lepiej na kolankach, jak zwykle...

Ty za to masz problem ze stworzeniem spójnej wypowiedzi. W pierwszym zdaniu odwołujesz się do Boga, a w ostatnim wyśmiewasz tych, którzy w tego Boga wierzą. Zdecyduj się.

Ja do kościoła pójdę albo nie pójdę - moja prywatna sprawa i prawo, a już na pewno nie będę się lansował jak Ty w pierwszej ławce razem z towarzyszami od koryta, którzy o wolności i chodzeniu do kościoła uczyli się na WUMLu . A nazywanie rzeczy po imieniu jest jak najbardziej chrześcijańskie. Trzeba mówić prawdę, a ze stylu wypowiedzi wynika, że gościu skończył może 6 klas, więc uczyć się nie chciało i teraz kaleczy język polski, czego osobiście nie znoszę i uważam, że nazwanie go nieukiem było uzasadnione.
~~Rezedowa Diaskia niezalogowany
14 września 2018r. o 19:18
Jakie padły słowa? Żeby dać dwadzieścia tysięcy na Koło Gospodyń?! Na pewno nie . Była propozycja żeby dać po dwadzieścia tysięcy dla jednej i drugiej Zebrzydowej . A co do kampanii, to módlcie się abym nie brał w niej udziału.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA BZ Academy zaprasza