~Rezedowa Diaskia napisał(a): Wojciech OSP Zebrzydowa byłem na tym zebraniu i nie było tam mowy o tym że Koło Gospodyń Wiejskich chce dwadzieścia tysięcy dla siebie a co do ataków to nie tylko One atakowały ale też Ich atakowano
~~Żółtobiały Eukomis napisał(a): Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.
~~Bladoniebieski Rozmaryn napisał(a):~~Żółtobiały Eukomis napisał(a): Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.
Ja Ci odpowiem nieuku.
Joanna Świder i jej kandydaci na radnych chcą odzyskać gminę z rąk ludzi takich jak ty, niedouczonych matołków, którzy bez dozy samodzielnego myślenia klepną wszystko, co poda im Robert i jego mocodawcy z Bolesławca. I nie, nie chcemy tej gminy zawłaszczyć dla siebie, tak jak zawłaszczyliście ją Wy przez 12 lat, szczując jednych na drugich,kierując się odwieczną dewizą : Dziel i rządź. Chcemy odzyskać gminę dla mieszkańców, tak by to ich zdanie liczyło się, gdy wydawane są ich pieniądze, a nie zdanie jednego małego człowieka, który spełnia swoje marzenia budując sobie pomniki. Dość tego, my młodzi, którzy chcemy prawdziwie obywatelskiego społeczeństwa mówimy wam stop, 21 października odejdziecie na śmietnik historii.
~~Mlecznobiały Żółwik napisał(a):~~Bladoniebieski Rozmaryn napisał(a):~~Żółtobiały Eukomis napisał(a): Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.
Ja Ci odpowiem nieuku.
Joanna Świder i jej kandydaci na radnych chcą odzyskać gminę z rąk ludzi takich jak ty, niedouczonych matołków, którzy bez dozy samodzielnego myślenia klepną wszystko, co poda im Robert i jego mocodawcy z Bolesławca. I nie, nie chcemy tej gminy zawłaszczyć dla siebie, tak jak zawłaszczyliście ją Wy przez 12 lat, szczując jednych na drugich,kierując się odwieczną dewizą : Dziel i rządź. Chcemy odzyskać gminę dla mieszkańców, tak by to ich zdanie liczyło się, gdy wydawane są ich pieniądze, a nie zdanie jednego małego człowieka, który spełnia swoje marzenia budując sobie pomniki. Dość tego, my młodzi, którzy chcemy prawdziwie obywatelskiego społeczeństwa mówimy wam stop, 21 października odejdziecie na śmietnik historii.
Strzeż nas Boże przed takimi osobami jak ten młody , który zaczyna od nazwania kogoś nieukiem... Jak tacy mają nami rządzić - albo ich faworyci - to ja się wyPiSuję... Właśnie pokazałeś jaki macie dla innych szacunek. Idź w niedzielę do kościoła lepiej na kolankach, jak zwykle...