Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~Brunatnoceglasta Szarotka niezalogowany
16 września 2018r. o 20:45
Panie Macieju no jak kto to napisał.
Kandydatka.
Czy ludzie złe to interpretują?
Rzucisz pare dobrych frazesów czy słów i myślisz, ze my ten „ niby ciemny lud” to kupimy.
A co do przedsiębiorców.
Co Ty wiesz o prowadzeniu biznesu.
W gwiezdnych wojnach o tym piszą?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitny Miskant niezalogowany
16 września 2018r. o 21:55
~Brunatnoceglasta Szarotka napisał(a): Panie Macieju no jak kto to napisał.
Kandydatka.
Czy ludzie złe to interpretują?
Rzucisz pare dobrych frazesów czy słów i myślisz, ze my ten „ niby ciemny lud” to kupimy.
A co do przedsiębiorców.
Co Ty wiesz o prowadzeniu biznesu.
W gwiezdnych wojnach o tym piszą?

No proszę. Gmina to biznes? Ciekawe dla kogo? My już wiemy kto zrobił sobie niezły biznes i doił te gminę ile sił w łapskach. Idźcie gdzie indziej robić swoje brudne interesy.
~~Ciemnobłękitny Miskant niezalogowany
16 września 2018r. o 22:16
~Rudozłoty Rokitnik napisał(a): Już raz wskazałam, że jestem zazenowana prymitywnym myśleniem a teraz program, który pogrążył gminę i wiedzie do upadku, oj odzyskamy gminę dla Niemców i czerwonych

Ty lepiej niczego nie wykazuj. Pogrążasz sie tylko takimi wpisami. Dla jakich Niemców i czerwonych. Wracaj do kuchni . To jest bogata gmina ale źle zarządzana. Nic dla ludzi a pomniki dla władzy.
~Żółtawy Fasolnik niezalogowany
17 września 2018r. o 0:27
Mnie zastanawia jedno. Jak można być takim tchórzem i odpowiadać na posty fejsbukowe tutaj na forum bolec.info :) dno i wodorosty, śmieszni malutcy ludzie :) szczególnie brunatnoceglasta szarotka pisze na fb a później wrzuca posty tutaj. Współczuje :)
~Brunatnoceglasta Szarotka niezalogowany
17 września 2018r. o 7:08
Dno i wodorosty to za takich macie mieszkańców.
Najlepiej kogoś powyzywać przez portal.
Ludzie Was za to rozlicza 21.
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
17 września 2018r. o 7:28
A mnie śmieszy kandydat na radnego z Parzyc , jak ktoś taki startuje w wyborach od Relicha to już wiem że mojego głosu nie otrzyma.Miej Boże w opiece ludzi z Parzyc bo Pan K....a to Dobry P....d .Wstudu niema a i nigdy go nie miał.
~Żółtawy Fasolnik niezalogowany
17 września 2018r. o 7:40
Brunatnoceglasta nie siej zamętu przecież mieszkasz w Bolesławcu :)
~~Jasnolawendowa Bylica niezalogowany
17 września 2018r. o 8:18
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): A mnie śmieszy kandydat na radnego z Parzyc , jak ktoś taki startuje w wyborach od Relicha to już wiem że mojego głosu nie otrzyma.Miej Boże w opiece ludzi z Parzyc bo Pan K....a to Dobry P....d .Wstudu niema a i nigdy go nie miał.

Faktycznie ten człowieczek ma tupet ,najpierw donosił do Relicha żeby rozwalić fajny klub piłkarski z Parzyc co im się udało a teraz jeszcze ma czelność startować na radnego ,Panie K ,co to za ptak co kala własne gniazdo .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.