Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~~Jasnolawendowa Bylica niezalogowany
17 września 2018r. o 9:17
Wracając do budowy Basenu w Nowogrodźcu ,na pewno gminę stać by było na utrzymanie takiego obiektu ,jeśli taka mała Osiecznica z biletów osiąga wpływy około pół miliona a całe utrzymanie to koszt jeden milion to Nowogrodziec który ma budżet dwukrotnie większy poradził by sobie bez problemów .Utrzymanie GCKIS które kosztuje prawie pół miliona rocznie do tego doliczyć utrzymanie niepotrzebnej Straży Miejskiej która zajmuje się rozwożeniem poczty i niczym innym pożytecznym .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Czerwonozłoty Milin niezalogowany
17 września 2018r. o 10:54
Co do tej straży to bym się mocno zastanowił. Przy ogromnej liczbie wakatow w policji, ich praca może być niezastapiona, a wrecz wymagałaby poszerzenia. Panowie są naprawdę pracowici i z głosów, ktore do mnie dotarły, często wystarczają policjantów, albo mocno im pomagają.
~Czerwonozłoty Milin niezalogowany
17 września 2018r. o 10:57
Wyręczają miało być :-)
~Lawendowoniebieski Ubiorek niezalogowany
17 września 2018r. o 11:15
Zielonoszary Cyprysik napisał(a): A mnie śmieszy kandydat na radnego z Parzyc , jak ktoś taki startuje w wyborach od Relicha to już wiem że mojego głosu nie otrzyma.Miej Boże w opiece ludzi z Parzyc bo Pan K....a to Dobry P....d .Wstudu niema a i nigdy go nie miał.

Faktycznie ten człowieczek ma tupet ,najpierw donosił do Relicha żeby rozwalić fajny klub piłkarski z Parzyc co im się udało a teraz jeszcze ma czelność startować na radnego ,Panie K ,co to za ptak co kala własne gniazdo .

A wy, co to wyżej napisaliście, nie sr...e we własne gniazdo?
Byłam na zebraniu wiejskim,był burmistrz, padło też pytanie odnośnie drużyny, burmistrz dosadnie wskazał winnych, szkoda, ze nie mieli odwagi przyjść na zebranie i skonfrontować sie i z burmistrzem i z pomawianymi.Niby tacy cacy to dlaczego zrezygnowali z prowadzenia dzieciaczków i trampkarzy, burmistrz dawał 27 tys !? A jeżeli chodzi o pana Zbyszka, to bardzo się cieszę że startuje, spokojny,pracowity,trochę z nim rozmawiałam jak zbierał podpisy,ma kilka fajnych pomysłów i myślę,że przy pomocy mieszkańców Parzyce wiele zyskają.
~Butelkowa Jasnota niezalogowany
17 września 2018r. o 11:21
Jasnolawendowo Bylico, tylko że w Osiecznica z basenu kożystają osoby mieszkające blisko tej miejscowości, jak również wojsko, szkoły min. dzieci z Gminy Nowogrodziec też tam jeżdżą i mają ten dochód jak mówisz pół miliona, ale jak by basen był u nas to pół miliona z biletów nie zabierzesz. A jeśli chodzi o GCKIS to z ustawy wynika że obowiązkiem gmin jest utrzymanie ośrodków kultury.
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
17 września 2018r. o 11:54
Kapusta ma swoje za uszami ale ręka boska go dosięgnie,prędzej czy pużniej.
~Ceglasty Sadziec niezalogowany
17 września 2018r. o 12:18
Cyprysik módl się, żeby prędzej nie dosięgła cię ręka Ka....y!
Chociaż słyszałem,ze chodzisz cały czas z dyktafonem i straszysz policją i sądem, hmmm jak ostatnia ci..a
~~Zszarzały Len niezalogowany
17 września 2018r. o 16:40
~Ceglasty Sadziec napisał(a): Cyprysik módl się, żeby prędzej nie dosięgła cię ręka Ka....y!
Chociaż słyszałem,ze chodzisz cały czas z dyktafonem i straszysz policją i sądem, hmmm jak ostatnia ci..a

Konfidenci od Relicha z brzuchami atakują trzeba dodatkowo chodzić z kamerą .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.