~~Srebrzystoszara Rezeda niezalogowany 23 września 2018r. o 15:11
Pani Joanno proszę się nie przejmować dobro zawsze zwycięża ze złem wygra Pani te wybory i zaprowadzi normalność .Burmistrz teraz obiecuje budową chodników ,przez 12 lat nie zrobił 1 metra chodnika przy drogach gminnych jeśli się mylę to proszę powiedzieć gdzie zrobił i ile metrów .??????? .
~~Złocistorudy Przegorzan niezalogowany 23 września 2018r. o 20:06
Panie Burmistrzu po wgranej Pana wyborach na Burmistrza Nowogrodzica priorytetem musi być zbudowanie szpitala takiego jaki jest w Bolesławcu na 1000 lecia dla Pacjentów z veto bo to co piszą to dzieci z szkoły podstawowej nie mogły by tego zrozumieć o co im chodzi i nie mają żadnych argumentów by Pana upokorzyć przed naszą społecznością ., Ja uważam że po Śp. Wróblewski nie było dobrego włodarza gminy jak Pan Relich . BRAWO Robercie damy rade pokonać tych pionków
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg niezalogowany 23 września 2018r. o 20:17
A ja lubię godzić na saunę zrobię towarzystwo miłośników sauny... Czy kandydatka rzuci kasą będziemy w kilka osób się integrować...a może radny wkoncu odda dietę jak obiecał?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.