Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~Żonkilowy Bieluń niezalogowany
1 października 2018r. o 6:13
Proszę o sprawozdanie ze spotkania bo mnie nie było
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Złotorudy Maczek niezalogowany
1 października 2018r. o 6:42
a ty kim jesteś trzeba było być a prosić to se możesz pod kościołem albo choć po rynku
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg niezalogowany
1 października 2018r. o 6:47
A kim jest kandydatka oprócz by iść nauczycielka, iż do innych zwraca się na ty? Po zwróceniu uwagi szanownej kandydatce usuwa komentarze?
~~Marengo Cytryniec niezalogowany
1 października 2018r. o 7:52
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg napisał(a): A kim jest kandydatka oprócz by iść nauczycielka, iż do innych zwraca się na ty? Po zwróceniu uwagi szanownej kandydatce usuwa komentarze?

Ale o co chodzi??? Naprawdę nic więcej nie możecie jej zarzucić?
~~Marengo Dyptam niezalogowany
1 października 2018r. o 12:14
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg napisał(a): Kandydatka broni radnego który chciał oddać ale rada nie przyjęła zwrotu diety. Dlaczego atakuje IE burmistrza przecież on tylko wykonuje zadania powierzone przez radę.

Ps jakby chciał oddać to by zrobił przelew i już....

Ps Czy zablokowała Pani możliwość komentowania niektórym? Dobra zmiana?

Można zablokować komentowanie na bolcu? Co jeszcze wymyślicie ? Ale wy się boicie. Zapytaj Pana Marczewskiego o to czy można z zewnątrz zablokować na portalu cokolwiek.
~~Marengo Dyptam niezalogowany
1 października 2018r. o 12:18
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg napisał(a): A kim jest kandydatka oprócz by iść nauczycielka, iż do innych zwraca się na ty? Po zwróceniu uwagi szanownej kandydatce usuwa komentarze?

Pani Joanna Świder to nowa twarz w lokalnej polityce, jak się okazuje mocny gracz. To, że obecnie rządzący nie mają na nią haka to wymyślacie i pomawiacie bzdury. Ten hejt na temat tej pani dowodzi, że kandydatura jest dobra.
~~Złotawobrązowy Moszenki niezalogowany
1 października 2018r. o 13:06
~~Marengo Dyptam napisał(a):

Pani Joanna Świder to nowa twarz w lokalnej polityce, jak się okazuje mocny gracz. To, że obecnie rządzący nie mają na nią haka to wymyślacie i pomawiacie bzdury. Ten hejt na temat tej pani dowodzi, że kandydatura jest dobra.

Mocny gracz? A jeszcze nie tak dawno, jak Relich został nazwany przeze mnie "graczem" , to święte oburzenie że jak to gracz? w polityce? Przecież to służba narodowi! A tu proszę - pani "uczycielka" graczem:):):) Zdecydujcie się!
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg niezalogowany
1 października 2018r. o 17:14
Nie na bolcu, tylko kandydatka albo jej kwwwww poblokowali. Uznaje tych którzy mają inne zdanie za troli. Wcześnie kandydatka do ludzi na ty.

Jestem na nie ponieważ
1 0 doświadczenia w samorządzie choćby bycia radnym
2 0 doświadczenia w zarządzaniu budżetem publicznym

3 0 zaplecza merytorycznego

4 0 zaplecza politycznego

5 kompletne oderwanie od rzeczywistości (utrzymanie kina 5 tys na rok- śmiech)

6 niby vetowcy nie biorą udziału a Pani zaprasza na swoim profilu KWW do vetowców. Mogę wnioskowac iż ostatnie 4 lata to hucpa aby wykreować nową rzeczywistość.

Jestem na nie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza