~~Fioletowa Aralia niezalogowany 11 września 2018r. o 22:21
Przyłączyć ościenne wioski do miasta , zwiększą się dochody do kasy miasta , rozszerzyć ofertę szkół przedszkoli żłobków, komunikacji .... miasto skorzysta i ludzie
~Szaroczarna Metasekwoja niezalogowany 11 września 2018r. o 22:23
Wszystko co robi PiS robi dla siebie kupuje obywateli przez 500+ i czuję się bez karanie. Ja się pytam dlaczego tak drogo w sklepie i na stacji paliw. Obudzić się rodacy.
~~Brunatnoczarny Szczodrzeniec niezalogowany 11 września 2018r. o 22:43
UWAGA MÓJ PROGRAM TO:
budowa mieszkan socjalnych aby ograniczyć wartośc m2 za budowane obecnie lokale w Bolesławcu w ktorym ludzie zarabiaja mniej jak w dużych miastach w kraju
- budowa parku linowego połaczonego z basenem i scianki wspinaczkowej dla profesjonalistów.
- wzbogacenie oferty kulturalnej miasta poprzez wywalenie obecnej Pani która tam się zabłakała
- sciaganie inwestorów z braży IT aby miasto przestało zatrudniać tylko na linie produkcyjne
-uwolnienie nowych gruntów i wsiorbanie wiosek juz znajdujacych sie w obrebie miasta
- likwidacja zastępców dyrektorów
- wybudowanie sieci scieżek rowerowych aby każdy urzednik mógł podjechać do pracy rowerem i przy okazji zostawić go w bezpiecznym miejscu tj monitorowanej zamknietej rowerowni.
- ponadto sciagniecie zainteresowania KGHM aby ponownie przywrócił tradycje górnicze
- stawianie na micro przedsiebiorstwa tak aby w miescie poza przwedzalniami i sieciowymi sklepami mozna było kupic chleb z piekarni lub isć do szewca - do tego porrzebe jest zwiekszenie ilosci mieszkanców miasta.
- i pamiętajcie nikt nie obieca wam wiecej jak ja.
i tu może podpisać sie każdy z tym że Pan kandydat jak widać sciagał na klasówce od drugiego kandydata tego młodszego ładniejszego :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.