Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rodzic+XPO
~Pomarańczowa Nasturcja niezalogowany
14 września 2018r. o 13:12
Gdy będzie artykuł Sex-XPO będzie ciekawie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Atramentowy Tulipanowiec niezalogowany
14 września 2018r. o 19:53
Jestem również na plus i to wielki ponieważ mimo młodego wieku wiele krzywdy mnie spotkało w życiu...a dzięki atmosferze i ludziom którzy ją tam tworzą i motywują do dalszego działania i rozwoju ..z ręką na sercu mogę napisać....ze stanęłam na nogi i znów chce mi się żyć ) Dzięki wielkie moi kochani :) to wszystko dzięki Wam
~~Brudna Pragnia niezalogowany
14 września 2018r. o 20:06
''Jesteś gotowy do pracy w systemie zmianowym, również w nocy i w weekendy.''

'' Wszyscy pracownicy mogą być, w razie potrzeby, zobowiązani do wykonywania obowiązków wykraczających poza normalne obowiązki.''

Bangladesz
~~Kasztankowy Chaber niezalogowany
14 września 2018r. o 23:32
Kumpel tam robi. Mówi że praca jak praca, kasa dla jednych ok dla innych mało, ale że chociaż bez stresu tam chodzi a z nie jednego pieca jadł. Może tak jest?
~~Ciemnobrązowy Zaślaz niezalogowany
15 września 2018r. o 0:01
niech Twój kolega poczeka aż to wszystko ruszy i mu normy, limity i inne takie narzucą. Ciekawe czy dalej będzie chodził bez stresu
~Zarumieniony Uczep niezalogowany
15 września 2018r. o 1:54
Nie za dużo cukru?? Aż żeby bolą...

Skoro są tacy super chruper to po co im dodatkowa reklama?
Jest rynek pracownika. Oferują więcej niż konkurencja i biorą każdego... mama po macierzyńskim to przepraszam jakieś odstępstwo?? To norma i test żenada.
Czy ktoś wspominał o dziwnych godzinach pracy, o tym, że za chwilę Będzie więcej obcokrajowców pracowało niż polakow. Że sztuka to sztuka? Że jak ruszy Full Time to normy pójdą w górę?
No ale american dream musi trwać;)
~Bladozielony Wrzos niezalogowany
15 września 2018r. o 5:31
Nie ma jak to chwalic samego siebie,dobre firmy sie nie reklamuja.Firma ktora nie jest wyzyskiwaczem I placi godne pieniazki nie musi szukac ludzi do pracy
~~Jasnofioletowy Jesion niezalogowany
15 września 2018r. o 9:31
~Bladozielony Wrzos napisał(a): Nie ma jak to chwalic samego siebie,dobre firmy sie nie reklamuja.Firma ktora nie jest wyzyskiwaczem I placi godne pieniazki nie musi szukac ludzi do pracy

Z waszych komentarzy wynika że takie "dobre" firmy nie istnieją. Proszę o przykłady to się tam zatrudnię;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.