~~Różowofioletowy Złotlin napisał(a): Jak czytam wypowiedzi pana redaktora, to mam wrażenie, że traktuje pan wszystkich ludzi jak jedno wielkie bydło. Panie redaktorze nie wiem skąd ma pan takie informacje, że wszyscy tak pragną obejrzeć ten film. Być może projektuje pan własne wyobrażenia i chęci na inne osoby. Od dawna wiemy, że tego rodzaju "sztuka" jest panu bardzo bliska i czerpie pan niesamowitą radość, kiedy ktokolwiek lub cokolwiek uderza w kościół katolicki. Ma pan ogromną nadzieję, że ludzie po obejrzeniu takiej miernoty nie będą głosować na PiS lub przestaną szanować ludzi kościoła. Przyznam, iż takie rozumowanie, to czysty prymitywizm i proszę nie oceniać wszystkich jedną, swoją miarą. Kolejny raz obnażył się pan przed mieszkańcami i nie tylko. Dla pana i wtórującym panu osobom, to woda na młyn, ale to tylko świadczy o pana poziomie. I to są te tzw."elity".
~~Srebrnobiały Ubiorek napisał(a): W Bolesławcu warunki dyktuje Roman. Koniec kropka. Jadę jutro do Zgorzelca obejrzeć ten film.Jedż sobie gdzie chcesz ,kogo to obchodzi,najlepiej do Moskwy!
~~Ciemnogranatowa Aksamitka napisał(a):~~Różowofioletowy Złotlin napisał(a): Jak czytam wypowiedzi pana redaktora, to mam wrażenie, że traktuje pan wszystkich ludzi jak jedno wielkie bydło. Panie redaktorze nie wiem skąd ma pan takie informacje, że wszyscy tak pragną obejrzeć ten film. Być może projektuje pan własne wyobrażenia i chęci na inne osoby. Od dawna wiemy, że tego rodzaju "sztuka" jest panu bardzo bliska i czerpie pan niesamowitą radość, kiedy ktokolwiek lub cokolwiek uderza w kościół katolicki. Ma pan ogromną nadzieję, że ludzie po obejrzeniu takiej miernoty nie będą głosować na PiS lub przestaną szanować ludzi kościoła. Przyznam, iż takie rozumowanie, to czysty prymitywizm i proszę nie oceniać wszystkich jedną, swoją miarą. Kolejny raz obnażył się pan przed mieszkańcami i nie tylko. Dla pana i wtórującym panu osobom, to woda na młyn, ale to tylko świadczy o pana poziomie. I to są te tzw."elity".
Proszę księdza ,to gwałciliście te dzieci czy nie .
Jeśli nie to do sądu jeśli tak to zamilcz klecho .
~~Ciemnogranatowa Aksamitka napisał(a):
Proszę księdza ,to gwałciliście te dzieci czy nie .
Jeśli nie to do sądu jeśli tak to zamilcz klecho .
~~Rdzawozłoty Jabłoń napisał(a): A co z nauczycielami ? Podałem przykład i cisza. Dlaczego ?