~~Srebrna Żurawina napisał(a):emem napisał(a):~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): odp.godna wiceprezydenta ;) ;) ;)
Nie jestem wiceprezydentem ani nie planuję nim być.
Choć cieszy mnie fakt, że jestem wymieniany w gronie tych, którzy mogliby objąc takie stanowisko.
Niemniej jednak mam inny pomysł jak działać na rzecz Bolesławca i realizuje go już od prawie dwóch dekad :-)
ale to stanowisko to chyba tylko za zasługi w trolowaniu romana
~~Burobrązowy Szparag napisał(a): Dlaczego na listach wyborczych tzw. BEZPARTYJNYCH nie ma żelaznego kandydata PREZESA Józefa KRÓLA,ktoś coś?Też nie ma SEKRETARZA Jerzego Zielińskiego-katastrofa !
~~Żółtozielony Wilczomlecz napisał(a):Na listach partii prezesów nie znajdziecie też wiceprezydentow: Mandżuk i Filipowicza oraz dyrektor BOK-Lijewskiej,czyżby to koniec-ucieczka z tonącego okrętu????????~~Burobrązowy Szparag napisał(a): Dlaczego na listach wyborczych tzw. BEZPARTYJNYCH nie ma żelaznego kandydata PREZESA Józefa KRÓLA,ktoś coś?Też nie ma SEKRETARZA Jerzego Zielińskiego-katastrofa !
~~Pożółkły Hibiskus napisał(a): Słuchy chodzą, że już się ewakuują z Bolesławca. Jeden do Lubania, druga do Chojnowa. Czują że to już koniec.Babijczukowa też się przeprowadza,bo nie ma jej na listach.Chyba UKŁAD na naszych oczach się rozpada!!!
~~Brunatnożółta Mydlnica napisał(a):~~Pożółkły Hibiskus napisał(a): Słuchy chodzą, że już się ewakuują z Bolesławca. Jeden do Lubania, druga do Chojnowa. Czują że to już koniec.Babijczukowa też się przeprowadza,bo nie ma jej na listach.Chyba UKŁAD na naszych oczach się rozpada!!!
~~Woskowożółty Bluszcz napisał(a):~~Brunatnożółta Mydlnica napisał(a):~~Pożółkły Hibiskus napisał(a): Słuchy chodzą, że już się ewakuują z Bolesławca. Jeden do Lubania, druga do Chojnowa. Czują że to już koniec.Babijczukowa też się przeprowadza,bo nie ma jej na listach.Chyba UKŁAD na naszych oczach się rozpada!!!
Raczej tylko przesiada w inne miejsce.