~~Burobrązowy Szparag napisał(a): Mam uwagę do spotu wyborczego ROMANA. Z taką drużyną piłki siatkowej wyborow pan nie wygrasz.Mogliście zaprosić BTS p.ŁUCZKOWSKIEGO, sukces murowany.Na boisku resztki Partii Prezesów.
~~Ciemnoniebieski Kuklik napisał(a):Jażwiec sam wszystkiego za was nie załatwi.~~Barwinkowa Abelia napisał(a): Ostatnią deską ratunku dla propagandystów Romana pozostaly już tylko "NieIstotne Informacje" ale da się zauważyć,że chemii ostatnio między nimi nie ma, czy ktoś zna powód?Uderz w stół a nożyce się odezwą!!!
emem napisał(a):~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a): odp.godna wiceprezydenta ;) ;) ;)
Nie jestem wiceprezydentem ani nie planuję nim być.
Choć cieszy mnie fakt, że jestem wymieniany w gronie tych, którzy mogliby objąc takie stanowisko.
Niemniej jednak mam inny pomysł jak działać na rzecz Bolesławca i realizuje go już od prawie dwóch dekad :-)
Bernard napisał(a):~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): Dotarło do impulsowych że nie mają szans więc próbują ośmieszać i pluć jadem.
Dobrze im więcej takich żenujących akcji tym mniejsze szanse macie.
W imieniu Pana Małkowskiego dziękuję za krecią robotę.
Ja nie impulsowy : )
Ja niczyj : )Dopisane 03.10.2018r. o godz. 15:06:~Złotobrązowy Pierwiosnek napisał(a): :) to nie jest Humor. Komuś tu porostu żal dupę ściska.
z powodu?Dopisane 03.10.2018r. o godz. 15:09:~Kirowy Hiacynt napisał(a): Filmik z panem Nowakiem chyba miał być śmieszny, ale nie wyszło...
No nie wiem czy jest się z czego cieszyć Godlewskie też mają od uja wyświetlkeń;)
Ja bym obstawiał, że do rana będzie popularniejszy w sieci niż spot kandydata : )