Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Janiec: Komunikacja powinna być bezpłatna
~~Czerwonozłota Gipsówka niezalogowany
4 października 2018r. o 13:26
W gminie jednym z radnych jest Rafał Janiec - co zrobił dla gminy ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonozłota Gipsówka niezalogowany
4 października 2018r. o 13:27
Mahoniowy Dyptam - piszesz post a w następnym sobie przytakujesz. Jesteś normalny ?
~~Ognistorudy Pomidor niezalogowany
4 października 2018r. o 14:55
~Sinawa Lepnica napisał(a): Jakoś nie zauważyłem obecności tego Pana w gminie, niczym na razie się nie wykazał, a od razu chce być Wójtem, zresztą z tego co wiem to po studiach został we Wrocławiu. A jako mieszkaniec gminy nie zgadzam się na bezpłatną komunikację bo w skali naszej gminy są to ogromne pieniądze, a uważam, że mieszkańcy mają inne dużo ważniejsze potrzeby.

a czym sie mozna wykazac jak sie jeszcze ma mleko pod nosem? 27 lat? jakie on ma doswiadczenie?
~~Miodowa Kostrzewa niezalogowany
4 października 2018r. o 16:13
Proszę Państwa Pan Prezydent Roman miał 28 lat jak został Starostą , proszę zobaczyć jakim jest gospodarzem , wprowadził darmowe autobusy , wprowadził .Dba o młodzież i seniorów , dba.Po co ta zawiść do młodego człowieka?Lepszy stary któremu nigdy się nic nie chciało i nadal nie chce?
W najbliższą sobotę otwarcie następnej sali w Bożejowicach , czytaliście afisz ? wszystko za darmo , jedzenie , picie , orkiestra , zabawa , pytam się co to jest ?
20 osób zaproszonych z dwóch wsi , Bożejowic i Rakowic a gości oficjeli 50osób.To jest skandal i niegospodarność obecnych władz.!
~Brunatnoczerwona Metasekwoja niezalogowany
4 października 2018r. o 16:16
Teraźniejsze Wójt to tylko obiecuje,i buduje salę w każdej wsi bo myśli że to mu da poparcie. Wieś ma 110 mieszkańców i sala za 2.2 miliona zł.
4 października 2018r. o 16:24
Dodam jeszcze , że jest to człowiek wykształcony i kreatywny ( mowa o Panu Jańcu ).
Zapytam złośliwych , w jakim wieku ma być człowiek aby was zadowolić? .W największych światowych firmach , bankach , logistyce pożąda si ę do pracy ludzi w takim wieku.
Może ta złośliwość od tych którzy wiedzą , że blado wypadają na tle tego pana?
A dla tych którzy są nie zorientowani , to pozyskanych środków unijnych nie zwraca się .
~Brunatnoczerwona Metasekwoja niezalogowany
4 października 2018r. o 16:24
Sala w Krępnicy,tak tak 2.2 miliona zl
4 października 2018r. o 16:31
Sinawa Lepnico , wskaż te dużo ważniejsze potrzeby mieszkańców .
Ja jestem mieszkańcem tej Gminy i dla mnie na obecny czas najważniejsza jest komunikacja.Jak dzieci do Szkół ponadpodstawowych mają się dostać i z niej wrócić ?Jak osoba nie posiadająca samochodu ma dostać si ę do miasta po zakupy np.na rynek rano jak inni domownicy są w pracy , jak dojechać do lekarza ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy