~~Pszeniczny Miskant napisał(a):~~Karminowy Zimowit napisał(a): Większość potrafi tylko negować. Bezmyślne nie bo nie. Wysil się jeden z drugim i określ jakiego byś chciał prezydenta. Rozmawia - źle, nie rozmawia - jeszcze gorzej. Najlepiej by było żeby to był jakiś Stan Tymiński z Paragwaju czy jak?
Ale to jak? To my mamy napisać kandydatom program?
Jak chcę w biznesie komuś coś sprzedać, czego on tak naprawdę nei wie czy potrzebuje... to on ma zrobić mi kampanię marketingową? Ciekawe podejście... Nie... że niemożliwe... ale ciekawe.
~~Karminowy Zimowit napisał(a):~~Pszeniczny Miskant napisał(a):~~Karminowy Zimowit napisał(a): Większość potrafi tylko negować. Bezmyślne nie bo nie. Wysil się jeden z drugim i określ jakiego byś chciał prezydenta. Rozmawia - źle, nie rozmawia - jeszcze gorzej. Najlepiej by było żeby to był jakiś Stan Tymiński z Paragwaju czy jak?
Ale to jak? To my mamy napisać kandydatom program?
Jak chcę w biznesie komuś coś sprzedać, czego on tak naprawdę nei wie czy potrzebuje... to on ma zrobić mi kampanię marketingową? Ciekawe podejście... Nie... że niemożliwe... ale ciekawe.
Sobie napisz program i startuj.
~~Karmazynowa Gunera napisał(a): Was ocenią za układ z Pis i oszustwo powyborcze.Zemsta będzie slodka. Trzymaj się pisowski przydupasie z Ratusza ,bo jeżeli jesteś z" okrąglaka" to czuj się dymany a uświadomisz to sobie za kilka dni. Nigdy nie odgrzewaj posiłku z przed 2 tygodni.
~~Purpurowa Gipsówka napisał(a): jakoś zniknał guru impulsu...na 5 lat??? tak cichutko.tak...Ma w Radzie Miasta 4 radnych, więcej niż Po i Ziem. BOl. Małkowski nie odpuszcza. Z przedsięborcami też rozmawia to będzie poważna opozycja. Usłyszysz jeszcze nie raz o IMPULSIE.
Pewnie z przedsiebiorcami rozmawia ;)
~~Czekoladowy Buk napisał(a):~~Purpurowa Gipsówka napisał(a): jakoś zniknał guru impulsu...na 5 lat??? tak cichutko.tak...Ma w Radzie Miasta 4 radnych, więcej niż Po i Ziem. BOl. Małkowski nie odpuszcza. Z przedsięborcami też rozmawia to będzie poważna opozycja. Usłyszysz jeszcze nie raz o IMPULSIE.
~~Szarobura Aukuba napisał(a):IMPULS istnieje od zaledwie pół roku,PO- partia ogólnopolska od 18 lat a Ziemia BOL. z szejkiem od ponad 15-tu. Na pewno nie karzemy ci tyle czekać. Uważaj bo możesz przespać , mimo wszystko dobrych snów.~~Czekoladowy Buk napisał(a):~~Purpurowa Gipsówka napisał(a): jakoś zniknał guru impulsu...na 5 lat??? tak cichutko.tak...Ma w Radzie Miasta 4 radnych, więcej niż Po i Ziem. BOl. Małkowski nie odpuszcza. Z przedsięborcami też rozmawia to będzie poważna opozycja. Usłyszysz jeszcze nie raz o IMPULSIE.
takie zarty powoduja ze spie dobrze ;)...
a nawiasem od 1997..nic nie slyszalem ;)