~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Taki Wójt to wstyd dla wszystkich mieszkańców , wszyscy kandydaci na Prezydenta Bolesławca chcą pozyskiwać grunt od gminy wiejskiej aby miasto mogło się rozwijać a my mam wszystkie atuty i nic . zero pomysłów na pozyskanie inwestorów na rozwój wsi wieczne narzekanie na brak pieniędzy Panie Wójcie ile wybudował Pan mieszkań dla młodych , ile stworzył Pan miejsc pracy , gdzie tereny inwestycyjne , gdzie zakłady pracy , czeka Pan tylko że ktoś inny zrobi to za was . Pańskie pomysły to totalne dno .
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Taki Wójt to wstyd dla wszystkich mieszkańców , wszyscy kandydaci na Prezydenta Bolesławca chcą pozyskiwać grunt od gminy wiejskiej aby miasto mogło się rozwijać a my mam wszystkie atuty i nic . zero pomysłów na pozyskanie inwestorów na rozwój wsi wieczne narzekanie na brak pieniędzy Panie Wójcie ile wybudował Pan mieszkań dla młodych , ile stworzył Pan miejsc pracy , gdzie tereny inwestycyjne , gdzie zakłady pracy , czeka Pan tylko że ktoś inny zrobi to za was . Pańskie pomysły to totalne dno .
~~Konopna Laurencja napisał(a):~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Taki Wójt to wstyd dla wszystkich mieszkańców , wszyscy kandydaci na Prezydenta Bolesławca chcą pozyskiwać grunt od gminy wiejskiej aby miasto mogło się rozwijać a my mam wszystkie atuty i nic . zero pomysłów na pozyskanie inwestorów na rozwój wsi wieczne narzekanie na brak pieniędzy Panie Wójcie ile wybudował Pan mieszkań dla młodych , ile stworzył Pan miejsc pracy , gdzie tereny inwestycyjne , gdzie zakłady pracy , czeka Pan tylko że ktoś inny zrobi to za was . Pańskie pomysły to totalne dno .
Totalnie denne to są twoje pomysły, nawet nie potrafisz ze zrozumieniem czytać propozycji kandydatów do miasta. A co gmina wiejska ma z siebie miasto robić, na wieś się wyprowadzają z miasta żeby mieć kawałek ziemi i dom, a ten o budowie mieszkań! I spójrz na tereny inwestycyjne na sprzedaż oferowane przez gminę, Trochę poczytaj zanim się wypowiesz!
Zastosowana autokorekta