~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Bernard napisał(a): ~Ciemnożółty Przebiśnieg napisał(a): Po prostu jesteście mało poważni i nie dziwię się że tak zrobili. Macie jakąś pseudo sondę w której można wielokrotnie głosować, zaangażowanie polityczne widać i was jak na dłoni.
Ciekawe... czyli kiedy umawiali się na wywiady, to byliśmy poważni i nagle godzinę przed nagraniami staliśmy się niepoważni. Dobre : )
Pana jawne popieranie kandydatów IMPULSU na fejsie jest wystarczającym dowodem na to, że trudno się dziwić kandydatom na nie chcą brać w tej szopce udziału. Sam jest Pan sobie winien a teraz wylewa Pan krokodyle łzy.
Ja nie wylewam łez, osobiście nawet nie dotykałem tematu tych wywiadów w sensie organizacji czy realizacji. Mam w redakcji inne zadania. Na fejsie zalajkowałem czy skomentowałem coś pozytywnie kandydatom z co najmniej kilku komitetów, ludzie których cenię są na różnych listach.
Swoją drogą fakt, że analizujesz moje zachowania na Facebooku świadczy albo o tym, że jesteś wśród moich znajomych i nie masz odwagi się podpisać pod swoimi słowami , albo o jakiejś obsesji : )