~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Roman liczy, że debata przed II turą odbędzie się w jego telewizji według białoruskich standardów.
~~Brudnożółty Kopytnik napisał(a):~~Porcelanowy Grab napisał(a): Fajnie ,Tylko ci Jego kandydaci to oprócz jednego doktorka to wszystko golasy.Zero osiągnięć.Pierwsze co to beda musieli to za diety kupic sobie marynarki,a panie kiecki.Potem apetyt wzrośnie i bedzie tak jak jest aktualnie , zmienią sie tylko twarze.
Że też ,ludzie którzy do czegoś doszli nie mogą się przebić - moze by i chcieli ale my tak już mamy ,że takich z czystej zawiści musimy udupić.
a skąd taka opinia że to golas, golas nie ma ubrania. Co to szata zdobi człowieka czy może garniak kupiony juz dawno za Twoje podatki bardziej imponuje. Post godny janusza z bloku co przez firanke obserwuje swiat i wyciaga wnioski. Pewnie nie znasz poza doktorkiem nikogo a reszte wrzuciłeś do jednego worka.
~~Paliowa Psianka napisał(a): Takiej ilości wszelkiej maści banerów jeszcze nie było. Po wielkości niektórych rozpostartych przez MM widać że chłopak naprawdę uwierzył w to, że może wygrać... no cóż młody jeszcze jest, ale musi się jeszcze podszkolić, jeżeli kiedyś chciałby zostać prezydentem miasteczka Bc.
~~Lilioworóżowy Mieczyk napisał(a):Wedlug mnie to nie powinno znaleźć się w programie wyborczym prezydenta. Wlaściciel decyduje o przeznaczeniu swojej własności, chyba, że doszło do tak zwanej transakcji wiązanej (nieformalnej) i o tym chcielibyśmy wiedzieć.~~Błękitnawy Fiołek napisał(a): W programie wyborczym Romana znalazła się budowa KRĘGIELNI. Czy to chodzi o kręgielnię którą ma wybudować wraz z hotelem inwestor na placu Popiełuszki????Bardzo sprytne a już się przestraszyłem,że miasto ma kolejny wesoły pomysł nowego ojca chrzestnego.Na szczęście nie jest to kolejny pomysl na zadłużenie miasta.Zastanawiam się czy w takim razie powinien znaleźć się w programie wyborczym prezydenta Romana?
~~Paliowa Psianka napisał(a): Takiej ilości wszelkiej maści banerów jeszcze nie było. Po wielkości niektórych rozpostartych przez MM widać że chłopak naprawdę uwierzył w to, że może wygrać... no cóż młody jeszcze jest, ale musi się jeszcze podszkolić, jeżeli kiedyś chciałby zostać prezydentem miasteczka Bc.
~~Koralowy Cedr napisał(a):Takie i podobne transakcje wiązane towarzyszą inwestycjom miejskim.Jest potrzeba przejrzystości podejmowania decyzji.~~Lilioworóżowy Mieczyk napisał(a):Wedlug mnie to nie powinno znaleźć się w programie wyborczym prezydenta. Wlaściciel decyduje o przeznaczeniu swojej własności, chyba, że doszło do tak zwanej transakcji wiązanej (nieformalnej) i o tym chcielibyśmy wiedzieć.~~Błękitnawy Fiołek napisał(a): W programie wyborczym Romana znalazła się budowa KRĘGIELNI. Czy to chodzi o kręgielnię którą ma wybudować wraz z hotelem inwestor na placu Popiełuszki????Bardzo sprytne a już się przestraszyłem,że miasto ma kolejny wesoły pomysł nowego ojca chrzestnego.Na szczęście nie jest to kolejny pomysl na zadłużenie miasta.Zastanawiam się czy w takim razie powinien znaleźć się w programie wyborczym prezydenta Romana?