emem napisał(a):alabaster72 napisał(a): Nie wiem czemu mój post został poddany korekcie, czyżby link się nie spodobał?
Tak, w Bolec.Info nie pozwalamy na reklamy serwisu obrażającego Czytelników Bolec.Info. Proszę więcej nie wklejac linków do tamtej strony.
~Szarobiała Sasanka napisał(a): Myślę że jeśli Pan Małkowski wygra to nie będzie złym prezydentem. Ja jednak wybieram doświadczonego kandydata który już pokazał ile potrafi zrobić.
~~Różowoczerwona Sanwitalia napisał(a): Pan Zajac powalil wiele tez Pana Małkowskiego....i piramida zarzutow sypie sie jak domek z piasku....partia "pampersow" się rozjuszy ;)w bezsilnosci!Proszę o dyskusję na portalu ,który zainicjował ten problem.Zobaczysz jak czytelnicy obnażyli klamstwa i pomówienia pod adresem Małkowskiego. Wiemy ,że to nie ostatni prezes wypuszczony przez Romana.Prawda broni się sama.
~~Szkarłatna Margerytka napisał(a):/pan Małkowski/~Szarobiała Sasanka napisał(a): Myślę że jeśli Pan Małkowski wygra to nie będzie złym prezydentem. Ja jednak wybieram doświadczonego kandydata który już pokazał ile potrafi zrobić.
ale wielu takich jak ja niigdy nie słyszało o nim wczesniej!!!!a co zrobił????
emem napisał(a):alabaster72 napisał(a): Nie wiem czemu mój post został poddany korekcie, czyżby link się nie spodobał?
Tak, w Bolec.Info nie pozwalamy na reklamy serwisu obrażającego Czytelników Bolec.Info. Proszę więcej nie wklejając linków do tamtej strony.
fobiak napisał(a):~~Ognistorudy Pomidor napisał(a):~~Ognistorudy Pomidor napisał(a): w moim okregu z listy mm kanyduje 23 latek! jakie on moze miec doswiadczenie jak mu mleko pod nosem jeszcze nie zaschlo??
do tego:
sld - 20-latka
pis - 22-latek
roman - 23-latek
tacy radni maja decydowac o losach miasta?? to jakas cholerna kpina!!
wiek nie gra zadnej roli, jak sie ktos urodzi gloopi to nie znaczy, ze na starosc umrze inny.
a jakie potrzebne jest doswiadczenie i wyksztalcenie radnemu?
wyborcy chca w radzie ludzi uczciwych a nie wykutych przez uklady i nagietych politycznie.
alabaster72 napisał(a): Tak na marginesie to wie Pan co to obiektywizm? Dziękuję i pozdrawiam.