Bernard napisał(a):
Chyba nie wątpisz że to wszystko są legalne, opłacane przelewami z budżetu komitetów wyborczych wydruki, konstrukcje i dzierżawy miejsc?
No nie wiem Benek , czy Ligustur ( książę piekieł :D ) wątpi :) . Ja natomiast wiem , że papier ma taką przypadłość , że wszystko przyjmie ... kiedyś na murze napisali , że " uczciwością i pracą ludzie się bogacą " ... praca Żurnalisto , to jest wtedy , gdy pot po jajach Ci płynie , a mięśnie odmawiają posłuszeństwa , albo wtedy , gdy myszkujesz po historii , jak ... dajmy na to Gadowski , albo Michalkiewicz i mózg odmawia posłuszeństwa z durnoty ludzkiego rodzaju . Uczciwość jest wtedy , gdy prawdę mówisz.
Od kilku lat siedzę przy kompie i czytam wypowiedzi ... Bolecnautów i mam wrażenie , że rosną nam Ludziom ... nowe łżeszelity , żerując na starych i na Ludziach oczywiście.
Weź się Benek skup i popraw Mańkowi krawat , bo zachodzi obawa , że jak już będziecie w wieku szyderców na szczytach lokalnej władzy , to ciężko będzie laufra na H7 przesunąć , a Wy już chcecie Hetmanem zostać.
Żurnaliści , lubię Waszą działalność ... mowatrawa , to genetyka chyba :D
Śpijcie dobrze marzeniem o medialnej potędze :)
ps. nie mam nic wspólnego z Waszą konkurencją w Bolesławcu . Staram się być subiektywny ... kocham Wasze wypociny :) ... ze świecą szukam i nadzieją , że prawdę znajdę ...
ps2 . Wiesz Benek dlaczego Cię nie lubię ?
ps3. Dobranoc :)