Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa inwestycja w Bolesławcu
29
Bernard
19 października 2018r. o 10:40
~Cyklamenowa Serduszka napisał(a): Pan Łętowski to nie wiem za kogo ma ludzi-wyborców ze wciska taki kot ze to nie jest „materiał wyborczy”???na szczęście ludzie myślą...jesli taka ma być impulsywna prezydentura jaką panowie popierający jednego kandydata prezentują w tym filmiku to ja dziękuje!beznadzieja co za poziom.ogarnijcie się!

Widzisz ja na przecięciach wstęg widziałem wszystkich obecnych kandydatów na prezydenta. De facto nabijamy się z całej czwórki i samorządowego przedwyborczego zadęcia.

Uroczyste rozpoczynanie rozbiórki budynku pod hasłem budowy nowego... wojskowa obstawa otwarcia mostów... otwieranie ronda... banery "niewyborcze" marszałka przy drodze do Lwówka... Wszystkie te popisy jadą Bareją na całego. Wczoraj jeden kandydat a radnego na otwarciu mostów w Świętoszowie powitał nawet SERDECZNIE nieobecnego tam prezydenta miasta : )

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
19 października 2018r. o 10:42
~~Rdzawobrunatny Tytoń napisał(a): Nie wiem w na jakim etapie jest budowa stoczni ale jak dla mnie coś jednak się zaczęło dziać w sprawie bloku operacyjnego.

Tytoń, jestem za budową bloku operacyjnego i cieszę się, że taki pomysł jest. Dobrze też, ze jakieś wstępne kroki zostały zrobione.
Natomiast jestem przeciwny robieniu szopki na trzy dni przed wyborami, skoro do wybudowania brakuje co najmniej 10mln złotych i kilku (5? więcej?) lat.
Jak blok będzie stał to wtedy będzie można robić fetę i otwierać i przecinać wstęgi. Robienie tego teraz, na trzy dni przed wyborami to jest po prostu okłamywanie mieszkańców. To jest takie robienie nadziei - szczególnie starszym - ze lada moment poziom leczenia (dzięki nowemu blokowi operacyjnemu) wzrośnie. Sęk w tym, że to "lada moment" potrwa kilka lat i niektórzy mogą tego nie doczekać.
Taką ściemę należy pokazywać i my to robimy i robić będziemy.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Jaskrawożółta Kufea niezalogowany
19 października 2018r. o 10:43
Dobre i wali tak naprawdę we wszystkich polityków lokalnych. Jakimś sposobem wszystkie przecinania wstęg, otwarcia dróg, mostów, centrów przypadły w ostatnich dwóch tygodniach przed wyborami. Kto ma oczy ten widzi.
~~Groszkowa Miodunka niezalogowany
19 października 2018r. o 10:43
Bernard napisał(a):
~Cyklamenowa Serduszka napisał(a): Pan Łętowski to nie wiem za kogo ma ludzi-wyborców ze wciska taki kot ze to nie jest „materiał wyborczy”???na szczęście ludzie myślą...jesli taka ma być impulsywna prezydentura jaką panowie popierający jednego kandydata prezentują w tym filmiku to ja dziękuje!beznadzieja co za poziom.ogarnijcie się!

Widzisz ja na przecięciach wstęg widziałem wszystkich obecnych kandydatów na prezydenta. De facto nabijamy się z całej czwórki i samorządowego przedwyborczego zadęcia.

Uroczyste rozpoczynanie rozbiórki budynku pod hasłem budowy nowego... wojskowa obstawa otwarcia mostów... otwieranie ronda... banery "niewyborcze" marszałka przy drodze do Lwówka... Wszystkie te popisy jadą Bareją na całego. Wczoraj jeden kandydat a radnego na otwarciu mostów w Świętoszowie powitał nawet SERDECZNIE nieobecnego tam prezydenta miasta : )
taka to prawdzia samoocena jak Twoj avatar do realu! a obiecaleś ! ale z tym avatarem to mozesz byś" iskierka co poruszy skały" hahaha
~~Miedzianoczerwona Stokrotka niezalogowany
19 października 2018r. o 10:44
Myślalem, że to już koniec z nowymi inwestycjami oddawanymi do użytku bądź rozpoczetymi od obijania tynku a tu jeszcze coś zachomikowali na odejście. Mam pytanie dlaczego nie ma Przybylskiego, czyżby się nie dolożyl????
29
Bernard
19 października 2018r. o 10:45
~~Miedzianoczerwona Stokrotka napisał(a): Myślalem, że to już koniec z nowymi inwestycjami oddawanymi do użytku bądź rozpoczetymi od obijania tynku a tu jeszcze coś zachomikowali na odejście. Mam pytanie dlaczego nie ma Przybylskiego, czyżby się nie dolożyl????

Czekaliśmy na marszałka, ale się spóźnił.

bobrzanie.pl
~~Jasnoturkusowa Rogownica niezalogowany
19 października 2018r. o 10:47
Skoro pan Nowak jest takim Europejskim artystą to dlaczego nie przebrał się za rabina czy imama ?
~~Rdzawobrunatny Zimowit niezalogowany
19 października 2018r. o 10:51
słabe..słabe..słabe.....taka sztuka i jej przesłanie jacy artysci ja tworza i kto ich propaguje;)
ale to czysty spot wyborczy ..w zadeciu na zaprzeczanie dajcie juz spokoj.To widac sympatie!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza