~Ametystowy Bluszcz niezalogowany 19 października 2018r. o 10:26
Poziom dna sięgający.Jak można coś takiego emitować w niezależnym medium a wcześniej pisać że kampania była słaba?
Znamienne jest to, że druga strona tego dna nie dotyka i chyba to jednak jest taktyka słuszna (bo zdziwiony byłem że taka cisza ze strony ratuszowych była)
Teraz już wiem. Podpowiedzieliście mi. Nie można się otaczać takimi ludźmi jak w w/w spocie i prowadzić miasto do rozwoju.
Roman ma mój głos.
~Staroróżowy Ligustr niezalogowany 19 października 2018r. o 10:32
Drwicie noVaki ze wszystkiego i wszystkich.
Tatusiu n powiedz synkowi ile zawdzięczasz Romanowi,Gergton,Przybylskiemu.
Wróciłeś z francji z gołą dupą a teraz rżniesz biznesmena i pokrzywdzonego polityka.
Uwżasz że mieszkańcy Bolca są tak głÓpi jak ty mądry ?
~Cyklamenowa Serduszka niezalogowany 19 października 2018r. o 10:33
Pan Łętowski to nie wiem za kogo ma ludzi-wyborców ze wciska taki kot ze to nie jest „materiał wyborczy”???na szczęście ludzie myślą...jesli taka ma być impulsywna prezydentura jaką panowie popierający jednego kandydata prezentują w tym filmiku to ja dziękuje!beznadzieja co za poziom.ogarnijcie się!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.