Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa inwestycja w Bolesławcu
~~Rdzawobrunatny Tytoń niezalogowany
19 października 2018r. o 10:33
emem napisał(a): Budowa skoczni jest już na na tym samym etapie co budowa bloku operacyjnego ;)

http://zozbol.eu/index.php?act=przetargi&rodzaj=aktualne
Nie wiem w na jakim etapie jest budowa stoczni ale jak dla mnie coś jednak się zaczęło dziać w sprawie bloku operacyjnego. Ale oczywiście obiektywny redaktor niekoniecznie wie że żeby postawić jakiś budynek najpierw trzeba mieć gdzie. Tylko ignorant uważa, że ktokolwiek jest w stanie wyrzucić 2 miliony w błoto.. Nie przypominam sobie takich inwestycji za Stasika więc mogę stwierdzić że cała krytyka wypływa z osobistej niechęci redaktor a nie z obiektywnego osądu sytuacji.

Zmoderowano 19.10.2018 godz.10:35 - powód: usunięte obraźliwe zwroty (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
19 października 2018r. o 10:34
Ciekawe czy dziś przeczytamy wywiad z prezesem jakiejś samorządowej spółki krytykujący pomysł budowy skoczni narciarskiej : )

bobrzanie.pl
~~Miedzianoczerwona Stokrotka niezalogowany
19 października 2018r. o 10:35
~~Konopny Jałowiec napisał(a):
~~Kasztanowatoczerwona Jasnota napisał(a):
emem napisał(a): Budowa skoczni jest już na na tym samym etapie co budowa bloku operacyjnego ;)

miedzy BOLCEM a ..lata świetlne???? hahahaZmoderowano 19.10.2018 godz.10:15 - powód: (moderator)

to wywalajac izwiestie wywal wszystko!!!
Kto jest ojcem tego pomysłu? Obstawiam ,że ktoś z MOsir ,bądź wysoki urzędnik ,tak jak to było z poprzednimi pomysłami Ratusza. Robią kolejną inwestycje bez udziału mieszkańców.Nowaki to sparodiowali.BRAWO.
~Koralowy Kopytnik niezalogowany
19 października 2018r. o 10:37
Bzdury jakies totalna tandeta tych znanych panów z lokalem dla amerykanów.
~~Oranżowy Mieczyk niezalogowany
19 października 2018r. o 10:37
~~Limonkowy Hebe napisał(a): to juz amerykanie odkryli ze glupota najlepiej sie sprzedaje, a Wy dopiero na to wpadliscie i jeszcze promujecie.brawo

mówisz o tych występach na rynku ?!
~~Szafirowy Nachyłek niezalogowany
19 października 2018r. o 10:38
Fajne i śmieszne . Mi się podoba. Aleee...
TOTALNIE RZENUJĄCE JEST TO ŻE JEST TO PSEUDO KAMPANIA, GDYŻ PANOWIE AKTORZY SĄ ZWOLENNIKIEM JEDNEGO Z KANDYDATÓW NA PREZYDENTA (czego zresztą nie ukrywają) A NIENAWIDZĄ OBECNIE RZĄDZĄCEGO. Więc ten film jest taką pseudo kampanią. Pomysł Fajny, ale róbcie coś takiego po wyborach, cały rok.
~~Iliowobłękitna Jodła niezalogowany
19 października 2018r. o 10:38
~Stalowa Forsycja napisał(a): Pomijając grę aktorską. Co sobie myśli wnuk, który uczęszcza do szkoły katolickiej? W szkole ojciec dyrektor. W domu dziadek ksiądz. I oczywiście jak się czuję ojciec dyrektor szkoły. Który ogląda jak dziadek ucznia drze łacha z niego. To jest dopiero hipokryzja waszych lotów. Jestem pełen podziwu.

Tak z boku /nie z BOK-u/ patrząc , jakieś 17 km dalej od B-ca, to uważam, że takie jaja wyborcze ja u was z tymi przecinaniami wstęg, waleniem w mury, oddawaniem wszystkiego, to po prostu żenada.

I nie wplątuj w to dzieciaka. Bo to dopiero hipokryzja.
~~Jasnoturkusowa Rogownica niezalogowany
19 października 2018r. o 10:39
emem napisał(a):
~~Limonkowy Hebe napisał(a): ten portal to juz coraz nizej upada. ŻL.PL

No popatrz, a oglądalność i aktywność czytelników rośnie ;-)

Oczywiście przeprowadziliście niezależny sondaż? A jaka firma go przeprowadziła? Z ciekawości pytam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza