~~Paliowy Szczodrzeniec napisał(a):~~Burobrązowy Miłek napisał(a): nie chce miasta z audytami i komisjami śledczymi....w d..pie mam wczesniejsze urazy jednego z pretendentow,a w program w ktorym agresja i pomowienia sa na pierwszym miejscu i jakies mzonkico do planu dla miasta.chce dalej miasta co pieknieje.i na takiego kandydata zaglosuje.
Przestań pić przy klawiaturze :)
~~Niebieska Imperata napisał(a): Trudno polemizować z autorem Łętowskim, bo wali na odlew od A do Z. Brakuje Panu kandydatów z wizją. Wszystko widzi Pan na przestrzał. Może należało wystartować i pokazać, gdzie raki zimują. Puki co, będzie Pan dla mnie jedynie gawędziarzem. Pozdrawiam Jerzy Matuszewski
Bernard napisał(a): ...
Nawet gawędziarzem nie jestem : )
Startowałem 4 lata temu, nie zostałem wybrany i nie startuję więcej : )
~Czekoladowa Begonia napisał(a): No cóż Bc nigdy nie będzie Londynem, Wrocławiem czy Warszawą. Stamtąd ludzie też wyjeżdżają. Jak ktoś sobie nie radzi tutaj, to tam tym bardziej sobie nie poradzi. Prezydent takiego miastecza jak nasze ma tutaj g... do gadania. Bezrobocie na poziomie 3%...co więcej można zrobić? Młodzi powinni a nawet muszą wyjeżdżać żeby zdobyć wykształcenie i bezcenne doświadczenie. Nie ma w tym nic złego.