~Złocistozielona Pernecja napisał(a): A ja myślę, że Przybylski będzie nadal marszałkiem. To oczywiście kwestia negocjacji koalicyjnych i ich wyniku. Dla Boleslawca o okolicy byłoby to korzystne, to jasne.
~~Rudawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Czy prostaczki nie rozumieją,że lepiej mieć swojego przedstawiciela w sejmiku niż tylko ciągle skomleć i zbierać okruchy z pańskiego stołu.Jakie znaczenie ma z jakiej jesteś partii ważne aby nie zapomnieć kto cię wybrał.Poziom wyborców opozycji pokazała kampania wyborcza-żenada.Dla prestiżu naszego miasta dobrze by się stało gdyby pan Przybylski pozostał dalej marszałkiem.
~~Rudawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Czy prostaczki nie rozumieją,że lepiej mieć swojego przedstawiciela w sejmiku niż tylko ciągle skomleć i zbierać okruchy z pańskiego stołu.Jakie znaczenie ma z jakiej jesteś partii ważne aby nie zapomnieć kto cię wybrał.Poziom wyborców opozycji pokazała kampania wyborcza-żenada.Dla prestiżu naszego miasta dobrze by się stało gdyby pan Przybylski pozostał dalej marszałkiem.Nikt nie kwestionuje tego ,że fajnie jest gdy marszałek pochodzi z Bolesławca,ale te wszystkie otwarcia w tygodniu poprzedzającym wyboru były żenujące.
~~Bławatkowy Szczypiorek napisał(a): a gdzie był Pan Marszałek przez 3,5 roku poprzedniej kadencji i co takiego wspaniałego dokonał w interesie mieszkańców powiatu bolesławieckiego, nie licząc ronda otwieranego przed wyborami, słucham zachwyconych Panem Przybylskim, proszę wymieniać, mam nadzieję że lista jest długa...