~~Konopna Laurencja napisał(a): ~~Rudawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Czy prostaczki nie rozumieją,że lepiej mieć swojego przedstawiciela w sejmiku niż tylko ciągle skomleć i zbierać okruchy z pańskiego stołu.Jakie znaczenie ma z jakiej jesteś partii ważne aby nie zapomnieć kto cię wybrał.Poziom wyborców opozycji pokazała kampania wyborcza-żenada.Dla prestiżu naszego miasta dobrze by się stało gdyby pan Przybylski pozostał dalej marszałkiem.
Tak właśnie! Ale ludzie nie rozumieją takich rzeczy. Dla nich najwazniesze żeby zmienić za wszelką cene na cokolwiek!!!
Tak właśnie , nasz chłop , tylko nie wiem w której drużynie gra :D I nie sądzę , żeby pan Przybylski wiedział . Kasa misiu kasa.
Ja gdybym odnosił takie sukcesy , to dzisiaj miałbym już Nobla , a tymczasem województwo kierowane przez tak światłego człowieka długów ma więcej niż ja qurwa włosów na głowie , nie mówiąc o mieście .
Sami qurwa fachowcy :)
Panowie wybrani , proszę Was spróbujcie rozpatrzeć następującą kwestię , co to jest mamona ?
Dopisane 23.10.2018r. o godz. 19:24:
I jak się mamonę
drukuje .... mówie to co wiem . Jestem Piotr Różański , złodziej , bandyta i alkoholik , sam wychowałem dwójkę dzieci , a taki jeden k.retyn Trzydziestolatek ze Zgorzelca liczy na żonę.
Panie Przybylski , to nie jest qurwa sukces ... sukces będzie wtedy gdy zaczniecie produkować kasę , nie o nią żebrać . Możecie to zrobić , tylko jaj trzeba