Zastosowana autokorekta
~~Czarnofioletowa Czubatka napisał(a):Jestem przekonany .ze RR naraził się kolezkom przez to ,że odzyskał kasę z podatków.Dlatego postanowili go spuscić ,użyli do tego Naiwniaków ,którzy pewnie nie wiedzieli w czym biorą udział.Jednak wendetta nie powiodła się . Napewno to nie jest ostatni akord uwertury kombinują dalej jakby się go pozbyć.Co zrobić by ciemny lud kupił bajeczke. Zobaczymy napewno co jeszcze wykombinują ''smutni panowie''.~~Brunatnofioletowa Aksamitka napisał(a): Dzień dobry
Proszę teraz pokojarzyć fakty. Kiedy zaczęły się te tzw. zajadłe ataki na p. Roberta. Zaraz po wywalczeniu tych podatków ze strefy. Wtedy to "machina ruszyła"- obrzydzić, zniesławić, zohydzić itp. to trwało ok 4 lat i nagle pojawia się ktoś właściwie znikąd przed wyborami. Osoba ta gra fajną babkę, chce dla wszystkich dobrze z przewodnim hasłem: "czas na zmiany". Ludzie dali się na to nabrać. Tu chodzi tylko i wyłącznie o władzę, Przecież ci główni naganiacze mieli obiecane stołki itd. itp.
W tej ostatniej kadencji inwestycję w gminie poszły tak do przodu na niebywałą skalę. Jednak ludzi to nie kręci. Emocje się liczą, przede wszystkim zohydzić jak mawiał klasyk. Reszta to efekt kuli śniegowej. Jestem o tym całkowicie przekonany .
Kto za tym wszystkim stoi pozostawiam do własnej refleksji. Bardzo proszę jeszcze raz te wzystkie fakty pokojarzyć i nie dawać się manipulować na litość bożą
~Jasnopopielata Ostróżka napisał(a): To jest niewaypliwa zasluga. Nie mieli nic ma burmistrza to wymyślili sobie afery donosy i pozwy etc. Nawet jeden z założycieli vetowcow nie chciał mieć nic do czynienia z takim stawianiem rzeczy bo to bagienko.....