~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):ale ty jesteś głupi przecież puchatek nie startował w wyborach~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
Ja myślę,że tych 112 kart których brakuje to były głosy na Paią Świder i to zadecydowało o takim a nie innym wyniku.
A ja myśłę,ze to były głosy na Kubusia Puchatka... :-)
~Kalinowykardynalska Magnolia napisał(a): ty masz mózg, przecież to nie olimpiada, dużo gadania nie ma komułoco ci hodzi
~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a):~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):ale ty jesteś głupi przecież puchatek nie startował w wyborach~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
Ja myślę,że tych 112 kart których brakuje to były głosy na Paią Świder i to zadecydowało o takim a nie innym wyniku.
A ja myśłę,ze to były głosy na Kubusia Puchatka... :-)
~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a):~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
~~Błękitnozielona Puszkinia napisał(a):H/M nie za mało dają.~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
Mało tego. Ja myślę że kart było nie 112 a 1112 i one wszystkie były na Świder. O! Tak ja myślę. I dlatego ona - ta Świder - przegrała. Buuuuuu:(