~~Bananowy Liliowiec napisał(a):~~Granatowoszary Styrakowiec napisał(a):~~Brunatnozielony Rannik napisał(a):~Bananowy Liliowiec napisał(a): Ok jak trudno pogodzić się z porażką
Burmistrz powinien być jak żona Cezara bez skazy natomiast Relich ma wiele za uszami i powinien odejść .
Tak oczywiście, bo paru forumowych durniów ma takie życzenie:):):)
Odpowiedź roku :) Brawo
~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):~~Brunatnozielony Rannik napisał(a):~Bananowy Liliowiec napisał(a): Ok jak trudno pogodzić się z porażką
Burmistrz powinien być jak żona Cezara bez skazy natomiast Relich ma wiele za uszami i powinien odejść .
hahaha...aleś mnie ubawił! pokaż mi polityka bez skazy , a dam ci złoty medal. Polityka to najbardziej brudny ze sportów, a nawet świętemu babrzącemu się w bagnie przylgnie błoto do butów. Do polityki nie idą idealiści, ani tym bardziej święci, bo tacy ludzie nie mają szans: są nieskuteczni. A polityka i zarządzanie powinny być przede wszystkim skuteczne. to jest najgłupszy tekst jaki czytałem,a przeżyłem wojne i komune.
~Stalowa Truskawka napisał(a): Może być podzielona 50 %+1glos ważne aby przegrać z honorem. Przegrywać trzeba umieć
~Stalowa Truskawka napisał(a): Pewnie 112 wyborców wzięło sobie kartę na pamiątkę- taka zacna chwila. Od okazja do donosiku
~~Stalowa Sanwitalia napisał(a):~~Herbaciany Złotokap napisał(a):~~Liliowoniebieski Wiciokrzew napisał(a): Jeżeli jest prawdą że brakuje aż tyle kart to powinno to być wyjaśnione!!!!
~~Żółtoszary Topinambur napisał(a):~~Stalowa Sanwitalia napisał(a):~~Herbaciany Złotokap napisał(a):~~Liliowoniebieski Wiciokrzew napisał(a): Jeżeli jest prawdą że brakuje aż tyle kart to powinno to być wyjaśnione!!!!
Dogłębnie .