Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Woskowożółty Szczodrzeniec niezalogowany
6 listopada 2018r. o 11:09
~~Stalowa Sanwitalia napisał(a):
~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):
~~Brunatnozielony Rannik napisał(a):
~Bananowy Liliowiec napisał(a): Ok jak trudno pogodzić się z porażką

Burmistrz powinien być jak żona Cezara bez skazy natomiast Relich ma wiele za uszami i powinien odejść .

hahaha...aleś mnie ubawił! pokaż mi polityka bez skazy , a dam ci złoty medal. Polityka to najbardziej brudny ze sportów, a nawet świętemu babrzącemu się w bagnie przylgnie błoto do butów. Do polityki nie idą idealiści, ani tym bardziej święci, bo tacy ludzie nie mają szans: są nieskuteczni. A polityka i zarządzanie powinny być przede wszystkim skuteczne. to jest najgłupszy tekst jaki czytałem,a przeżyłem wojne i komune.

dlatego to ty bawisz się w politykę, a nie ja :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stalowa Sanwitalia niezalogowany
6 listopada 2018r. o 11:12
~~Brunatnopopielata Pernecja napisał(a): Myślę, że powinniście zaskarżyć wynik wyborów do " sztaszburga" :D
SZTASZBURG KMIOCIE GDZIE TO JEST.
~~Brunatnopopielata Pernecja niezalogowany
6 listopada 2018r. o 11:58
~~Stalowa Sanwitalia napisał(a):
~~Brunatnopopielata Pernecja napisał(a): Myślę, że powinniście zaskarżyć wynik wyborów do " sztaszburga" :D
SZTASZBURG KMIOCIE GDZIE TO JEST.

Tam gdzie wasze miejsce :D
6 listopada 2018r. o 12:19
brawo jesteś rozgarnięty jak śmietnik po napadzie
~~Brunatnopopielata Pernecja niezalogowany
6 listopada 2018r. o 12:40
Albo możecie zgłosić to do "anana kofana", ale czy on jeszcze żyje ? hmmm.....

To lepsze niż kabaret, nawet przebiliście neonówkę, tymi swoimi skeczami :D
~Złotobrązowa Goryczka niezalogowany
6 listopada 2018r. o 13:50
Czemu czepiacie się tych ponad 100 kart,niby kradzionych, a nikt nie wypowie się na temat ponoć źle wydawanych kart...? Poza tym, w każdej komisji byli członkowie "obu stron", pilnowali chyba prawidłowego przebiegu wyborów? A czemu były nieosteplowane karty? Bo to robili
ludzie i to może się zdarzyć. Najpierw dojdzcie jakie to były karty w obu przypadkach , a nie bijecie pianę. Piszecie tylko po to żeby pisać.
6 listopada 2018r. o 14:04
A gdyby tobie zgineło 112 kaczków albo kurów ,też byś nic nie zrobił chłopie popij wodą.
6 listopada 2018r. o 14:14
~~Brunatnopopielata Pernecja napisał(a): Albo możecie zgłosić to do "anana kofana", ale czy on jeszcze żyje ? hmmm.....

To lepsze niż kabaret, nawet przebiliście neonówkę, tymi swoimi skeczami :D
ANAN KOFAN POŚLUBIŁ ANNE OD FOTYGÓW I ŻYLI DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza