~~Żółtoruda Dalia napisał(a): Izydorczyk przewodniczący? a to dobre dostał kwiatki ,musiała się pokazać/chociaż tak/jak on taki mądry i wykształcony to co on robi w Nowogrodżcu .Kiedyś go lubiłam stracił w moich oczach.zadawac się z nią i łysym .To ma być ministrant.Lepiej było zostać księdzem jak tam w wielkim świecie się nie udało.Porażka ta nasza kandydatka,patrzcie ją kwiatki kupiła ciekawe czy za swoje?czy całe veto się złożyło
~~Poczerwieniała Pragnia napisał(a): Ale teraz bedzie basenów, kin..... trzymamy za dane słowo.
~~Żółtoruda Dalia napisał(a): Izydorczyk przewodniczący? a to dobre dostał kwiatki ,musiała się pokazać/chociaż tak/jak on taki mądry i wykształcony to co on robi w Nowogrodżcu .Kiedyś go lubiłam stracił w moich oczach.zadawac się z nią i łysym .To ma być ministrant.Lepiej było zostać księdzem jak tam w wielkim świecie się nie udało.Porażka ta nasza kandydatka,patrzcie ją kwiatki kupiła ciekawe czy za swoje?czy całe veto się złożyło
~~Posiwiała Jeżyna napisał(a):A Krzywdzińska Relichowi kupiła kwiatki za szkolne pieniążki ?~~Żółtoruda Dalia napisał(a): Izydorczyk przewodniczący? a to dobre dostał kwiatki ,musiała się pokazać/chociaż tak/jak on taki mądry i wykształcony to co on robi w Nowogrodżcu .Kiedyś go lubiłam stracił w moich oczach.zadawac się z nią i łysym .To ma być ministrant.Lepiej było zostać księdzem jak tam w wielkim świecie się nie udało.Porażka ta nasza kandydatka,patrzcie ją kwiatki kupiła ciekawe czy za swoje?czy całe veto się złożyło
Czyli jak by się zadawał z Tosią i Robercikiem tobyś go kochała ?jesteś obrzydliwie żałosna .